El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La família d’Isabel Pantoja, preocupada per ella: “Menja i respira, però no està vivint i no té ganes de remuntar”
  • CA

El retorn d’Anabel Pantoja a Sálvame després de la baixa era molt esperat. Tots volien saber si tenia informació sobre la guerra familiar entre la seva tieta i el seu cosí. Recordem que Isabel Pantoja i Kiko Rivera no es parlen des que aquest l’acusés públicament d’haver-lo estafat, unes paraules que va acompanyar d’una crítica molt dura amb la que deixava clar que considerava que havia estat sempre molt mala mare.

Des de llavors, l’exitosa cantant continua tancada a casa i no vol rebre visites. De fet, va fer fora de males maneres la seva filla quan va acudir per intentar posar pau. Què en sap de tot plegat Anabel Pantoja? En primer lloc, ella sí que ha pogut parlar amb Isabel.

“No vull perdre la meva família per parlar massa a un plató de televisió. Però sí, vaig parlar amb la meva tieta. Estic preocupada, perquè tenia la veu apagada i cansada. Vaig intentar que rigués… Però no ho vaig aconseguir. Isabel menja i respira, però per dins no està vivint. No té ganes de remuntar”, sentenciava la col·laboradora.

Anabel Pantoja confessa que la tieta està pitjor del que la gent pensa / Telecinco

Un testimoni que no coincideix amb la imatge que s’estava projectant d’ella, com un ésser malvat i enfadat amb els fills que pretenia ignorar-los sense importar-li les conseqüències.

Telecinco és conscient de la immensa repercussió que tindria una entrevista amb Isabel Pantoja, per la qual cosa estarien fent tot el possible per aconseguir convèncer-la. Caldrà esperar per veure si les negociacions tenen resultat, les que podrien permetre una de les entrevistes més seguides de la història de la cadena.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa