El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Isabel Pantoja, desemmascarada per una extreballadora: “És molt calculadora”
  • CA

Isabel Pantoja és en boca de tots després de l’entrevista incendiària que ha concedit el seu fill, en la qual la critica com a mare i també com a persona. L’ha arribat a acusar, de fet, d’enganyar-lo quan ell només tenia 18 anys per quedar-se amb l’herència que li havia deixat el pare en morir.

Aprofitant-se d’aquest clima de tensió, hi ha altres implicats que també han volgut dir la seva. El primer ha estat Fran Rivera, germanastre de Kiko, que ha assegurat públicament que considera que Isabel Pantoja “no té cor”. La segona a apuntar-se a criticar la cantant ha estat Pepi Valladares, la seva antiga assistenta.

La treballadora ha acudit a Sálvame per posicionar-se a favor de Kiko en aquesta guerra familiar. Pepi va ser la mà dreta d’Isabel Pantoja durant molts anys, però l’amistat va acabar de la pitjor de les maneres amb uns enfrontaments molt lletjos entre elles. Què opina sobre la situació actual? Que és lògic que el fill hagi acabat esclatant: “Isabel et fa fora quan s’adona que ja no li serveixes”.

Jorge Javier Vázquez entrevista una antiga treballadora d’Isabel Pantoja / Telecinco

“Kiko sempre ha intentat donar suport a la seva família, tot ajudant perquè es mantingui unida. Tot aquest enfrontament ha començat perquè ell ha obert els ulls i s’ha adonat que Isabel no li donarà res, perquè ella és així. No us penseu que tot això s’ha anat de mare perquè la situació ha superat Isabel Pantoja, ella no fa res sense assegurar-se el tret. És molt calculadora”, ha deixat caure.

L’extreballadora d’Isabel Pantoja té clar que acabarà trobant la manera de centrar l’atenció en un altre tema quan s’adoni de la mala imatge que tot això li està generant. Una guerra familiar que tot just comença. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa