El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Es filtren les exigències i condicions de Pantoja per anar a Hondures
  • CA

Els teleespectadors de ‘Supervivientes‘ estan farts ja de l’evident favoritisme de la direcció cap a Isabel Pantoja. Ja s’esperava que estaria envoltada d’un tracte de favor, però com és que ho estan fent tan evident? Mentre que el programa rep una crítica rere una altra, segueixen afavorint-la de totes les maneres possibles.

El que és ben cert és que necessiten treure partit després de deixar-se un munt de diners en el seu fitxatge. Però quines condicions va exigir Pantoja per acceptar participar-hi? Ella era ben conscient que ajudaria a fer molta audiència, amb la qual cosa havien de fer-li una bona proposta. Tots dos podien guanyar, per la qual cosa s’haurien reunit un munt de vegades.

Isabel Pantoja / Telecinco

Finalment, però, l’haurien aconseguit convèncer. Com? Comprometent-se a fer realitat totes les condicions de la cantant. Ara, després de gairebé un mes de concurs, s’ha filtrat la llista completa de les exigències que va imposar. ‘Lecturas‘ hi ha tingut accés, el que treu a la llum què demanava.

Primer de tot, destaca la suma total que s’hauria embutxacat: dos milions d’euros. Un contracte milionari que comptaria també amb un seguit de temes vetats, dels quals prohibeix que es parli. Entre ells, el seu pas per la presó. El 2014 la vam veure complir condemna per blanqueig de capital, del qual no vol que es faci referència. En aquest sentit, tampoc no vol que li treguin el tema de la seva relació amb Julián Muñoz, qui ha parlat recentment sobre el seu concurs. A més a més, tampoc no la veurem parlar sobre la seva amistat amb Encara Sánchez i María del Monte.

Però no només ha deixat per escrit tot allò que vol evitar a tota costa, sinó que hi ha més condicions. El que més sobta és que li hagin concedit un privilegi que no ha tingut mai cap concursant: que no tindrà cap penalització si decideix abandonar el concurs. Un gest que de ben segur que farà ràbia a l’audiència, que només fa un parell de dies que llegia que els han imposat una multa molt important a Azúcar Moreno per marxar precipitadament. Però és que, a més a més, està sent la participant que compta amb més defensors a plató. Des dels seus dos fills, fins a la neboda o col·laboradors amics com Luis Rollán i Cristina Tárrega. 

Isabel Pantoja a 'Supervivientes'

Telecinco

Amb tot, una llarga llista de demandes que Telecinco li hauria concedit per tal que acceptés la proposta de concursar a ‘Supervivientes’. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa