El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Isabel Pantoja amenaça d’abandonar ‘Supervivientes’
  • CA

Isabel Pantoja és la gran protagonista de ‘Supervivientes‘, d’això no hi ha cap mena de dubte. El seu fitxatge ha estat el més mediàtic -i el més car, és clar-. Ara bé, estan recuperant la inversió amb l’espectacular audiència que estan aconseguint… De fet, fins i tot les marques dels seus banyadors estan fent negoci perquè ja s’han esgotat els models que ha lluït. 

Els teleespectadors més cruels volen veure-la sense maquillar, passant gana i discutint-se amb els companys; tres situacions extremes que han arribat després d’una setmana de convivència. Aquest dijous han volgut ficar el dit a la llaga, i per això li han ensenyat uns vídeos d’Azúcar Moreno criticant-la.

Des d’estúpida, fins a “supèrbia”, uns insults que han enfonsat la cantant: “Sento molt haver escoltat això… M’ha arribat a l’ànima. Però si en aquell moment sentia això, m’he sentit enganyada. Ara, que em diguin aquestes coses… no ho entenc. Hem tingut dies de convivència en els quals hem compartit molt i estàvem les tres molt unides. De mi, segur que no escolta cap vídeo fent un vestit a ningú”, deia Isabel Pantoja entre llàgrimes. 

isabel pantoja telecinco

Isabel Pantoja es trenca a ‘Supervivientes’

La situació va arribar a ser molt tensa, i és que mai no agrada adonar-te que les teves presumptes amigues et critiquen per darrere. Tot va fer una pilota que va provocar un munt de llàgrimes a Pantoja, que va acabar assegurant que volia marxar.

Amb això arriba la primera amenaça d’abandonament, encara més aviat del previst. Complirà la seva promesa? Sembla que no… I és que, casualment, poc després van premiar-la amb un privilegi que l’ha ajudat a tranquil·litzar-se. 

El programa va obrir una enquesta a la web per preguntar als teleespectadors qui volien que tingués un privilegi. Qui ha resultat guanyadora? Òbviament, Isabel Pantoja. Potser no es pot dir obertament que és tongo, encara que és sospitós… Sigui com sigui, la qüestió és que serà l’única afortunada que podrà dormir tota la setmana en un llit amb llençols

Isabel Pantoja a 'Supervivientes'

Isabel Pantoja a ‘Supervivientes’

De ben segur que li anirà d’allò més bé, i més tenint en compte que es va lesionar en una de les proves. De fet, va lamentar que s’havia fet mal als genolls, per la qual cosa haurà de ser controlada per un metge. És veritat que està tenint privilegis? Vol el programa que guanyi ella? Què més faran per fer més còmoda la seva estada a l’illa?

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa