El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Tensa retrobada a Cantora: Isabel Pantoja fa fora la filla una hora després de l’arribada
  • CA

Els programes del cor esperaven aquest moment des de feia setmanes. L’expulsió d’Isa Pantoja de La casa fuerte li permetia tornar a la casa familiar, el que suposaria la retrobada amb la seva mare. La relació està molt tensa entre elles, especialment des que sortís a la llum que la cantant s’ha quedat amb una part de l’herència de l’exmarit que realment li pertanyia a Kiko Rivera. Isa Pantoja s’ha posicionat a favor del germà en aquesta guerra familiar, el que la mare no li perdona. De fet, la pròpia Isa ha reconegut que la mare ni tan sols li agafava el telèfon.

Finalment, però, la jove decidia acudir a la casa de la mare sense avisar. El programa de Ana Rosa ha confirmat que l’han vist arribar a Cantora, una arribada que era gravada per les seves càmeres… d’igual manera que la sortida, només una hora després.

Diversos mitjans donen per fet que la reunió familiar no ha tingut l’efecte esperat per Isa, que desitjava posar pau. De fet, expliquen que hauria hagut d’esperar uns quants minuts abans que algú li obrís la porta de casa. No l’esperaven i la trobada hauria estat molt tensa, segons diversos testimonis. Només una hora després (després de mesos sense veure’s ni parlar), la jove sortia en cotxe amb cara seria i sense voler fer comentaris al respecte.

Isa Pantoja, durant l’últim programa de ‘La casa fuerte’ quan va intentar posar-se en contacte amb la mare / Telecinco

Una trobada la nit de Nadal amb un resultat poc esperançador, el que deixa clar que no s’hauran trobat per sopar… ni dinaran el dia de Nadal tots junts. Una reconciliació que no arriba i que cada cop s’espera menys.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa