El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Un extreballador d’Isabel Pantoja l’acusa de cometre estafa en el seu restaurant
  • CA

Isabel Pantoja és a l’ull de l’huracà mediàtic des que el seu fill va denunciar públicament que l’havia estafat. Kiko Rivera va aportar documentació que demostraria que la cantant s’havia quedat amb una part de l’herència del pare que no li corresponia. A partir d’aquí les acusacions van anar multiplicant-se i avui dia mare i fill no es parlen. En el punto de mira ha volgut fer una investigació sobre el tema i ha conclòs que, efectivament, sembla provat que Isabel Pantoja no va respectar l’última voluntat del seu marit.

L’advocada Montse Suárez confirma en directe que Paquirri va deixar d’hereus universals als seus fills, no a Isabel Pantoja: “Ella pot gaudir dels béns, però no són seus i no té poder de decisió al respecte”. L’artista travessa un moment complicat, amb la seva imatge pública a terra. La seva filla Isa l’ha volgut defensar: “La meva mare no està bé, qualsevol mare que rebés aquestes crítiques públicament per part d’un fill estaria malament. Ella és l’única que ha mantingut les coses de Paco, l’única que manté una de les finques per ell. S’ha aferrat al record i ha assumit les despeses que se n’han derivat”.

Isa Pantoja intenta defensar la mare públicament / Cuatro

Un dels testimonis més contundents del programa d’investigació de Cuatro ha estat el d’un extreballador del restaurant d’Isabel Pantoja. José Andrés Ponferrada explica que els tractaven malament i que eren testimoni d’operacions tèrboles: “Ens pagaven malament, gairebé tots els cambrers que entraven acabaven marxant-se. Jo vaig començar cobrant 800 € a canvi de torns de 12 i 13 hores al dia. Jo sé que Isabel va acomiadar un cambrer perquè es va dirigir a ella pel seu nom quan li va demanar que apartés el braç perquè pogués retirar un plat. Ella va anar a parlar amb el maître i li va dir que acomiadés immediatament al cambrer, que qui era ell per dirigir-se a ella pel seu nom”.

Però això no és tot. I és que l’extreballador reconeix haver vist com Isabel Pantoja cometia delictes fiscals: “Vaig arribar a veure facturació falsa. Hi havia nits en les quals només ingressàvem 80 € i em deien que havia de posar que s’havien fet 4.000 €. Em van obligar a signar un contracte de confidencialitat perquè jo veia com a última hora de la nit apareixia Julián Muñoz amb Diego Gómez i maletins plens de diners”.

L’antic treballador del restaurant d’Isabel Pantoja reconeix haver estat testimoni d’operacions econòmiques tèrboles / Cuatro

Un testimoni que complica encara més la situació d’Isabel Pantoja, a qui se li acumulen molts fronts oberts.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa