El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Isabel Pantoja respon a les paraules de Kiko Rivera: “Ja he plorat massa”
  • CA

Kiko Rivera ha decidit no donar més entrevistes parlant de la seva família durant un temps. No ha dit quant, però el fill d’Isabel Pantoja ha assegurat estar destrossat psicològicament i necessita un descans. Però la seva mare no ha superat tot el que ha dit el seu fill, i s’ha pronunciat al respecte. No ho ha fet parlant ella directament en una revista o un programa de televisió, sinó que li ha fet arribar al seu amic Luís Rollán, col·laborador del programa de Telecinco ‘Viva la Viva’.

“Em transmeten que la Pantoja diu que ‘ja he plorat massa, mai m’hagués esperat això del meu fill’ i, et llegeixo textualment, “els temes legals i contra el meu honor i que atemptin contra especulacions sobre el meu patrimoni o els meus suposats diners fora, ja han pres la via legal”, ha assegurat Rollán.

A més, l’amic de la cantant s’ha mostrat trist perquè considera que “la situació està pitjor que mai”. A més, explica que ella no acostuma a parlar de Kiko però, quan ho fa, considera que “mai s’hagués esperat una cosa així d’ell”. “Les persones pròximes em diuen que hi ha un gran hermetisme fins i tot amb aquells que són amics seus de tota la vida”, ha afegit.

Pero Rollán no és només amic de la Pantoja, sinó que també ho és de Kiko Rivera. És per aquest motiu que el col·laborador televisiu s’ha mostrat molt preocupat per l’estat anímic del DJ i ha confessat que abans estava una mica més tranquil perquè sabia que Irene Rosales estava al seu costat, tirant endavant amb tot, però que quan va veure a Irene enfonsada durant la tarda de dissabte en el plató del mateix programa, la seva preocupació ha augmentat.

El col·laborador de ‘Viva la Vida’ va enviar el cap de setmana passat un missatge a Isabel Pantoja, demanant-li que reaccionés i que parlés amb el seu fill. Però una setmana després, Rollán no ha rebut cap resposta de la cantant.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa