El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Primeres imatges d’Isabel Pantoja després de set mesos amagada a casa
  • CA

Isabel Pantoja no es deixava veure públicament des del passat mes de setembre, poc abans que comencés un terratrèmol mediàtic amb les dures acusacions del seu fill Kiko. El DJ assegurava a televisió que tenia proves que demostrarien que la mare l’havia estafat i s’havia quedat amb part de l’herència del pare que no li corresponia. Així mateix, deia que havia trobat una habitació secreta a la casa de Cantora en la qual la cantant amagava els objectes personals de Paquirri que sempre havia dit que no sabia on eren.

La imatge pública d’Isabel Pantoja va veure’s molt afectada, així com la seva relació amb els seus fills Kiko i Isa. L’escàndol era tan potent que va decidir aïllar-se a la seva casa familiar, de la qual pràcticament no ha sortit en aquests set mesos. Fonts properes a la cantant han manifestat obertament estar “molt preocupats” per ella, reclosa i sense ganes de res en aquestes últimes setmanes. Avui, però, ha sortit de la cova i ha estat captada per les càmeres en la seva arribada a Madrid.

Com és que ha abandonat el seu refugi? La causa és econòmica. Isabel Pantoja arrossega deutes milionaris, el que la va forçar a signar un contracte amb Telecinco. És per això que no ha pogut negar-se a participar en Top Star, el nou programa de talents que prepara la cadena. L’artista formarà part del jurat, d’igual manera que Risto Mejide i l’actriu d’Élite Danna Paola.

Isabel Pantoja reapareix públicament després de set mesos tancada a casa / Europa Press
Europa Press

Visiblement més prima, s’ha mostrat amable amb la premsa però no ha volgut fer cap declaració sobre la guerra amb els fills. Simplement se la sent desitjar bon dia als reporters i assegurar que torna a la feina “amb moltes ganes”. Oculta darrere d’unes grans ulleres de sol, Isabel s’allotjarà en un hotel de Madrid amb l’única companyia del seu perruquer.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa