Isabel Pantoja, molesta i molt més prima en la seva reaparició pública: “Ha estat un any dur”

La cantant ha acudit a la presentació del nou programa de Telecinco en el qual farà de jurat

Isabel Pantoja ha reaparegut públicament després de mesos reclosa a la casa familiar de Cantora. L’ha perjudicat molt que el seu fill l’acusés d’estafar-lo i quedar-se amb una part de l’herència del pare. Fonts properes a ella han estat filtrant a la premsa que ha passat uns mesos molt difícils, el que envoltava la seva reaparició de molta expectació. Ho ha fet en la presentació de Top Star, el nou concurs musical de Telecinco en el qual farà de jurat amb Risto Mejide i l’actriu Danna Paola.

L’artista arribava amb un gran somriure, però no podia evitar les preguntes que generava el seu estat físic. I és que se la veia molt més prima, tal com s’havia estat dient. Ella mateixa reconeixia que és cert que s’ha aprimat bastant: “M’he aprimat perquè he de confessar que he tingut i segueixo tenint moltíssima por a tot el que estem vivint. No puc evitar-ho i se’m va tancar l’estómac, d’acord?”.

Isabel Pantoja, a la presentació de Top Star / Europa Press

“M’he sentit molt bé i amb salut, gràcies a Déu. Ha estat un any difícil, dur, estrany i fatídic per a milions de persones. Entre aquestes persones també hi era jo… Tornar a veure els focus apuntant-me ha suposat il·luminar-me de nou, il·luminar la meva ànima i el meu cor. Estar al costat de Danna, Jesús Vázquez i Risto ha estat fantàstic i està sent un programa de luxe”, explicava Pantoja.

Uns mesos complicats marcats per la pandèmia i per la guerra familiar amb els fills: “Ha estat un any dur, però ja estic aquí i feliç. He tornat a treballar amb una gent meravellosa que m’estima, que em cuida i que em consenteix. Em donen tota l’escalfor que necessito”.

Els periodistes li han preguntat per què no se l’havia vist públicament fins ara: “He estat a casa cuidant la meva mare, que és el més important que tinc a la meva vida. Em cuido molt per no contagiar-la. He estat tancada i això ha pogut fer que perdi amics, potser sí. Però la meva mare ja està vacunada i ara jo espero el meu torn. He tornat a Telecinco perquè aquí m’estimen molt i només et diré que tinc un contracte en el qual deia que havia de fer de jurat en un altre talent show. És això el que estic fent i estic feliç”.

Nou comentari