El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Isabel Pantoja al límit: “Mai no hauria previst una situació tan greu”
  • CA

Isabel Pantoja travessa un moment personal molt complicat des que el seu fill, Kiko Rivera, s’assabentés que ella l’havia estafat part de l’herència del pare. Tampoc no s’esperava que li hagués ocultat durant tants anys que tenia una habitació plena d’objectes personals del torero, un engany que Kiko no li ha perdonat. Fa gairebé un any que no es parlen i sembla que així seguirà la cosa, fins al punt que Isabel ha posat a la venda la finca familiar, Cantora, per poder fer front al deute que acumula. Perquè no només té temes pendents amb la família, també professionalment. Deu diners a amics que li van fer préstecs quan va esclatar el cas Malaya i té Hisenda darrere fent reclamacions. Una situació financera complicada que no millora el fet que no faci més que suspendre concerts.

Tot això l’angoixa moltíssim i genera una ansietat en la cantant que li estaria passant factura. Les últimes imatges públiques que es tenen d’ella demostren que s’ha aprimat molt i que no té bona cara, un drama que confirma un dels periodistes del cor que més la coneix: Jesús Mariñas. En el blog de Diez Minutos d’aquesta setmana, el tertulià sosté que l’artista està molt preocupada: “Isabel Pantoja acusa l’ombra i sospita d’haver suspès diversos concerts a Xile, una cosa terrible i greu. El seu últim concert va ser l’agost passat a Jerez de la Frontera, potser un dels recitals més tristos que ha donat i en el que va aprofitar per enviar dards enverinats al seu fill i a amics. Segueixo ferm en la creença que està patint el pitjor moment de la seva vida. No hauria suposat ni en malsons una situació tan greu. Aquest és un punt final també per a la corranda”.

Isabel Pantoja plora a Volverte a ver / Telecinco

“La cantant ha de sentir enyorança i nostàlgia de temps millors. No es fia els seus amics íntims perquè sap que després marxen i la deixen penjada. Va amb compte de parlar més del compte, de fet, perquè després treuen partit a les seves converses. Isabel no ha tingut un bon final, potser perquè no va adobar el terreny i no va pensar en el final de la vida. Una pena que repercutirà en la corranda, un gènere espanyol que desapareixerà amb ella”, pronostica el periodista.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa