El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Isabel Pantoja podria tornar a presó acusada de frau i apropiació indeguda
  • CA

L’escàndol econòmic que ha destapat Cantora, la herencia envenenada podria tenir conseqüències penals. Kiko Rivera ha descobert que la seva mare, la cantant Isabel Pantoja, no va complir amb l’última voluntat de Paquirri. Han passat 36 anys de la seva mort, però mai no s’havia parlat tant del seu testament. La família ha estat enfrontada des de llavors precisament perquè els seus fills grans, FranCayetano, acusaven Isabel d’haver-se quedat amb objectes personals del torero que no li pertanyien. Ella sempre ho havia negat, però el seu fill ha descobert que ha mentit tots aquests anys.

Isabel s’hauria quedat amb objectes que Paquirri volia que tinguessin els nens, així com també hauria enganyat Kiko perquè li cedís una part de la finca de Cantora. Enganys que trenquen la seva relació, però que també la podrien portar directament a judici.

El problema és que els fets podrien haver prescrit, per la qual cosa no podrien jutjar-la penalment per aquests delictes. Ara bé, sí que la podrien acusar de frau, d’un delicte de desobediència a una autoritat judicial, una apropiació indeguda i per haver fet una denúncia falsa. Parlem de tres delictes que, segons Kiko Matamoros, podrien portar-la a presó: “Recordem que estem parlant d’una senyora que ja ha passat per presó i que té antecedents penals”. 

Kiko RiverTelecinco

“En cas que Isabel Pantoja no els doni voluntàriament tot el que els correspon, el podria estar jugant uns quants anys de presó“, destaquen des del programa. Un problema molt greu que ho deixa tot en mans de Kiko i dels seus germanastres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa