El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La Fiscalia demana tres anys de presó per a Isabel Pantoja
  • CA

Aquest cap de setmana es filtrava a la premsa una forta discussió entre Isabel Pantoja i el seu germà Agustín, qui havia estat el seu bastió fins ara. Refugiada a la finca familiar, ell ha estat la seva única companyia durant aquests mesos d’enfrontament amb el seu fill Kiko. Què ha passat entre els germans? Avui ho ha revelat la periodista Paloma García Pelayo a El programa de Ana Rosa: el motiu tindria a veure amb un deute d’Agustín que podria provocar el retorn d’Isabel a presó.

Han explicat que Isabel Pantoja deu 90.000 € a una constructora, un deute que s’arrossega des del 2015. La cantant s’enfronta a un judici per delicte d’insolvència punible, un delicte pel qual la Fiscalia demana 3 anys de presó per a ella. Els fets es remunten a l’època en la qual Isabel estava, precisament, empresonada. El seu germà tenia poders notarials per poder fer-se càrrec de les seves empreses, els que va fer servir per pagar a la constructora que s’havia encarregat de les obres de la casa de Marbella des de la societat d’Isabel. El problema? Que Agustín es va equivocar i va fer el pagament a una constructora germana de l’altra, que sí tenia relació amb la correcta però que no havia participat en la reforma.

La constructora afectada es va querellar contra l’altra i també contra l’empresa d’Isabel Pantoja per beneficiar-se mútuament tot perjudicant el seu dret de crèdit. Isabel va recórrer la seva imputació en al·legar el seu desconeixement perquè ella estava empresonada per llavors. La Fiscalia acaba de rebutjar el seu recurs, per això. I és que el fiscal assegura que hi ha indicis que la societat d’Isabel Pantoja coneixia perfectament qui era la vertadera constructora a qui devien diners, però que van arribar a l’acord amb l’altra per saldar el deute amb una rebaixa important. Només cal veure que l’empresa de la Pantoja devia 114.000 € i va acabar pagant només 62.759 € a l’altra empresa.

Agustín i Isabel Pantoja | Europa Press
Agustín i Isabel Pantoja | Europa Press

Que el germà fes aquest tracte ha provocat que la seva germana es vegi acusada d’estafar, fer apropiació indeguda, insolvència punible i aixec de béns. Ella és l’única administració de la societat, mentre que el germà va actuar en nom seu durant la seva estada a presó. Demanen per a ella tres anys de presó i una multa de 18 mesos a 20 € per dia, un malson que podria provocar que tornés a veure’s entre reixes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa