Isabel Pantoja podria gravar una cançó amb Omar Montes

Tots dos van crear una bonica relació d'amistat durant la seva participació a 'Supervivientes'

Sembla que la guerra entre Isabel Pantoja i el seu fill Kiko Rivera està lluny d’acabar-se. Ara, la cantant estaria a punt de fer un nou pas que podria no agradar-li gens a Kiko Rivera. Isabel Pantoja ha estat passant uns dies a Madrid -un fet que la seva pròpia filla ha assegurat desconèixer- assajant el concert que el proper 7 d’agost donarà a Madrid.

Però aquest no és l’únic projecte professional que tindria Isabel Pantoja. Segons ha informat ‘El Programa del Verano’, molts són els que asseguren que la cantant i Omar Montes, exparella de la seva filla Isa Pantoja i amb el qual va mantenir una molt bona relació quan van participar a ‘Supervivientes’, gravaran un nou tema.

Fa un temps, Omar Montes va declarar que tenia intenció de llogar Cantora per a gravar un videoclip. Ara, després de les últimes informacions, tot apunta al fet que podria tractar-se del tema que gravarà amb Isabel Pantoja. I això podria no agradar-li gens al seu fill, que és amic íntim d’Omar.

Comentaris

    No us fa vergonya publicar aquesta merda ? 05/08/2021 9:19 pm
    M'importa 333 cagarros el que facin o deixin de fer, el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, amb qui es barallen o es fan abraçades, el què mengen o deixen de menjar, si ploren o riuen, si porten tatuatges o no, si fan vacances o deixen de fer-ne, si les fan, on i amb qui les fan, si porten polls, puces o si tenen caspa, si van fluixos de ventre o van restrets, si s'han fet operacions d'estètica o no se'n pensen fer, si fumen amb pipa, cigars, cigarretes o no fumen, els esports que practiquen, els que els agradaria practicar i els que no pensen practicar mai, si són heterosexuals, homosexuals, bi, tri, plurisexuals, bicicletosexuals o practiquen la castedat. Així mateix, m'importa una muntanya de merda el que facin o deixin de fer, les seves famílies, els seus amics, els seus enemics, els seus veïns, els seus companys de programa presents, passats i futurs i, en resum, m'importa un oceà de merda el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si beuen alcohol o només beuen aigua, si van fluixos de ventre o van restrets, si es fiquen farina pel nas o per l'orella, si van en cotxe o van a peu, si es dutxen pel matí, per la nit, per la nit i pel migdia o no es dutxen mai aquells amb els quals s'enlliten o deixen d'enllitar-se, amb qui s'enllitaven o amb qui pensen enllitar-se, ells, tota la colla de paràsits que viuen a la nostra esquena pel fet de ser una colònia d'un país farcits de paios improductius que viuen de sortir a la tele

Nou comentari