El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Bomba en el cas Pantoja: “Paquirri volia separar-se d’ella”
  • CA

Telecinco segueix estirant el xiclet de la guerra familiar dels Pantoja. La setmana passada van fer una audiència escandalosa gràcies a un programa especial que analitzava el testament de Paquirri, el que evidenciava que Isabel Pantoja no ha complert amb les últimes voluntats del seu marit. Aquest divendres repetien la fórmula amb una convidada estrella, Teresa Rivera, germana del torero amb molta informació.

La convidada es posicionava clarament al costat de Kiko i els seus germanastres, que causen la cantant d’haver-se quedat amb objectes personals de Paquirri quan aquest volia que passessin als nens. Entre les bombes que va deixar anar Teresa, destaca una d’inesperada: “Dos o tres mesos abans de morir, el meu germà em va dir que estava fart d’Isabel Pantoja. Volia separar-se d’ella perquè estava fins als nassos”. 

Fins ara sempre s’havia pensat que formaven la relació perfecta, però sembla que no tot era de color rosa: “A Paquirri li molestava molt que la família de la Pantoja estigués sempre a casa. Crec que en un principi es van aprofitar molt d’ell, però al final ell va imposar les seves lleis i va haver-hi gent que es va retirar. Un dia va arribar a casa i va veure tanta gent que va dir que què passava. Va arribar a dir que ell no havia de mantenir a ningú, que ell mantenia la seva família i no la d’ella”. 

Teresa Rivera, entrevistada per Jorge Javier Vázquez / Telecinco

Pel que fa als objectes personals de Paquirri que Isabel Pantoja tenia amagats, la seva excunyada també té informació: “El que més em va sorprendre va ser que el dia que va morir el meu germà, Pantoja no feia més que demanar amb insistència el seu maletí. El meu germà guardava allà el rellotge, una aliança i els diners de les últimes corregudes de bous. Isabel no va parar fins que el va aconseguir. No puc entendre com podia estar pensant allò amb el cos del meu germà encara present”. 

Un testimoni que va convèncer el 26% dels teleespectadors, que van tornar a fer líder un programa especial sobre una mort de fa 36 anys. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa