El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Isabel Pantoja fa un moviment clau amb la dona del seu fill, Irene Rosales
  • CA

Irene Rosales, dona de Kiko Rivera, ha perdut el seu pare aquesta matinada, després de 17 anys patint un tumor cerebral. I, malgrat la guerra que manté amb el seu fill, Isabel Pantoja hauria donat un pas endavant i hauria escrit un missatge el condol a la seva jove, segons ha informat Antonio David Flores al programa ‘Sálvame’. 

Després Chelo García Cortés ha confirmat la informació i ha donat més detalls. Kiko Rivera ha parlat amb ella durant el programa i li ha dit que la seva mare, Isabel Pantoja, “ha trucat a Irene per telèfon, però ella no ho estava passant molt bé en aquell moment i no el va agafar”, per la qual cosa la cantant li ha acabat enviant un whatsapp. 

Per la seva banda, Agustín Pantoja, oncle de Kiko Rivera, ha trucat al seu nebot. Però segons María Patiño, “el condol no ha existit, li ha insistit que el demandaran a ell i a qui sigui”. Davant aquesta informació, tots els col·laboradors s’han quedat molt impactats i Kiko Hernández ho ha qualificat d’“inhumà”. “Si no voleu passar pel tanatori no aparegueu, però deixeu-los en pau. Deixeu-vos d’amenaces i demandes, que avui és un dia de molt de dolor”, ha afegit el col·laborador.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa