El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Isabel Pantoja malparla d’Anabel Pantoja a les esquenes
  • CA

La guerra que va començar Kiko Rivera a la família Pantoja amb les acusacions contra la seva mare no deixa de crear polèmiques col·laterals i damnificats. Aquesta vegada li ha tocat a Anabel Pantoja, que sempre ha intentat no posicionar-se ni amb la seva tia ni amb el seu cosí, però després de la picabaralla en directe a ‘Sálvame’ amb el DJ, sembla que la cosa es complica també amb la cantant.

“Kiko Rivera no és l’única persona del clan Pantoja que a les esquenes d’Anabel malparla mal d’ella”, ha anunciat la tertuliana Gema López al programa de les tardes de Telecinco, i s’ha aventurat a donar un nom: “Isabel Pantoja”. La periodista està molt segura de la seva informació i recorda que ja ha donat d’altres que després s’han confirmat.

És més, Gema ha transmès la frase que hauria dit la cantant després de rebre la visita d’Anabel a l’hotel on s’allotja mentre grava ‘Top Star’: “Va dir ‘Qui es creu la nena aquesta? No fa falta que vingui a veure’m ningú per compromís, començo a estar cansada de moltes coses”.

Isabel Pantoja | Europa Press
Isabel Pantoja | Europa Press

I, en concret, estaria cansada del “protagonisme” que, creuen, la neboda d’Isabel ha anat aconseguint, a poc a poc, a ‘Sálvame’. A més, ha explicat que Isabel “no està tan bé com aparenta” i que no volia anar a Madrid a treballar: “A Anabel li va fer bona cara, però jo confio en la meva font i la frase és tal qual”.

La reacció d’Anabel Pantoja

Finalment, Anabel ha trucat en directe i ho ha negat: “Respecto la teva informació i la teva font, però jo sé la meva veritat, i estic amb una persona que està amb ella 24 hores”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa