El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Isa Pantoja revela com es troba la mare: “Malament i sense ganes de res”
  • CA

Julián Muñoz està disposat a revelar els secrets més íntims de la seva relació amb Isabel Pantoja. La cantant travessa un moment complicat, al que ara se sumarà tot allò que digui el seu ex en la docusèrie que protagonitzarà a Telecinco. L’objectiu és que tregui a la llum anècdotes i vivències que la deixin malament, bàsicament, el que farà encantat perquè van trencar de males maneres.

La filla de l’artista, Isa Pantoja, s’hi ha referit en una intervenció a El Programa de Ana Rosa en la que ha manifestat la seva preocupació per la mare: “Suposo que Julián parlarà de la relació amb la meva mare i com va desembocar tot. No sé què dirà allà perquè jo era molt petita quan estaven junts… Ara bé, crec que no té molt de sentit que surti de sobte amb aquesta informació ara. La meva mare ho ha passat molt malament perquè des del primer moment en el que van començar a sortir junts, la premsa va estar molt a sobre. Per a ella tot això ha estat un calvari i ara ho remourà per culpa del documental”.

Aquest Nadal no ha estat fàcil per a Isabel Pantoja, que segueix una mica enfrontada al seu fill Kiko. Ell, per la seva banda, no es parla amb la germana… i això ho complica tot encara més. Com ha vist la petita a la mare aquests dies? “Jo he celebrat el Nadal amb uns amics. Sé que és estrany que no estigui amb ella aquests dies, però entenc que no tingui ganes de celebrar res perquè està malament i pateix molt. Hem estat en contacte, això sí. Ella m’ha felicitat i jo a ella també. Amb qui no he parlat ha estat amb el meu germà. No tinc cap intenció de fer-ho la nit de Cap d’Any tampoc. Jo vaig felicitar la seva filla el dia del seu aniversari i no vaig rebre cap mena de resposta”.

Isa Pantoja reacciona a l’anunci de Julián Muñoz / Telecinco

La periodista Paloma García-Pelayo serà l’encarregada de realitzar l’entrevista a l’exalcalde de Marbella, la que suposarà la seva primera intervenció televisiva després del pas per presó. En el vídeo promocional, se’l sent dir que ha arribat l’hora de la veritat i que li dirigirà un missatge “clar i directe”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa