Preocupació per Isabel Pantoja: “Li costa respirar, temem que li passi alguna cosa”

La cantant viu immersa en una guerra contra el fill que l'hauria afectat moltíssim: "Té ferides de mort"

Fonts properes a Isabel Pantoja han parlat amb la revista ¡Hola!, que publica un reportatge que analitza com es troba la cantant després de l’esclat del seu fill. Recordem que Kiko Rivera va ensenyar proves en antena que demostrarien que la seva mare l’ha estafat i robat diners, a més a més de no haver respectat les últimes voluntats de Paquirri. La va acusar de ser mala mare i mala persona, “un ésser sense cor” que encara no ha donat la cara des de llavors. Enemistada amb el fill i amb la imatge pública més perjudicada que mai, la cantant estaria tancada a casa sense voler sortir. Els seus amics diuen ara que estan preocupats per ella en un testimoni molt dur que evidència la gravetat de la situació: “Tenim por que li passi alguna cosa… Això és més fort del que ella pot suportar. Està fatal, enfonsada. Li costa, fins i tot, respirar“.

Consideren que s’està fent un “linxament públic” contra ella: “El que està vivint no s’ho mereix ningú. Isabel sempre ha tingut enemics, però el seu propi fill? Que un fill faci això públicament a la seva mare? Això va en contra de la naturalesa humana perquè que ningú s’oblidi que aquest fill està fent públic tot això per un únic motiu, els diners. Si no fos pels diners, ho haguessin parlat a casa. Un fill està destrossant la mare públicament només per diners“. 

Els amics de la Pantoja asseguren que mai no l’havien vist tan enfonsada, ni tan sols quan va haver d’entrar a presó: “Està pitjor que mai i nosaltres estem realment preocupats perquè les seves ferides són massa profundes i sagnen massa, són ferides de mort“. 

Kiko Rivera i Isabel Pantoja en una foto d'arxiu  Telecinco

Kiko Rivera i Isabel Pantoja en una foto d’arxiu / Telecinco

Això sí, deixen clar que la cantant ha decidit no emprendre accions legals contra el fill: “No demandarà al seu fill, però sí que ho farà contra tots aquells que estan dient barbaritats sobre ella”. 

Comentaris

  Quina pena 18/11/2020 7:01 pm
  No dormo.
  Xarop 19/11/2020 9:05 am
  Es penoso que con todo lo que estamos pasando a esta persona tenga la poca verguenza de decir y hacer todo esto, que la ropa se puede lavar en casa, y no lo tienes que ir contando a los cuatro vientos, aunque tengas ho no razon, sera que tu no has roto un plato en tu vida y ahora todo eso lo haces a lo grande por dinero
  Que fort!! 19/11/2020 9:52 am
  Aquests símptomes que descriuen en la Tronadillera, segons els meus coneixements em fan pensar que es tracte de Exclussivitis Aguda, una malaltia molt comuna entre els vividors/es i paràsits del "món cultural espanyol"
  Pedro 19/11/2020 2:26 pm
  Los que os preocupais u ocupais de esto corroborais el bajo nivel de pais que tenemos, haciendo caso a esas cadenas de TV basura que os hacen creer lo que quieren para su lucro.

Nou comentari