El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Els fills d’Isabel Pantoja, preocupats per ella: “Està sola, buida i aïllada”
  • CA

El Deluxe d’aquesta setmana ha tornat a nodrir-se de la guerra familiar dels Pantoja. El programa del cor de Telecinco poques vegades havia tret tant de suc a un tema, un malestar entre mare i fill que estan esprement al màxim. Després d’entrevistar Kiko Rivera durant sis setmanes seguides, ara ha estat el torn de la seva germana. Isa Pantoja entén al germà, però des d’un principi s’ha posicionat a favor de la mare. Li fa pena veure-la sola i abatuda, tal com ha tornat a reconèixer en aquesta última entrevista.

“Jo només dic que si la meva mare em demana ajuda i em diu que vol que vagi a Cantora amb ella, ho faria. Potser la meva mare no sap que em necessita, però jo vull ajudar-la. Em fa mal dir que crec que la relació entre la meva mare i el meu germà no es recuperarà mai. La meva mare ha tallat comunicació amb tothom… No agafa el telèfon i no sé res d’ella. Però jo vull fer tot el possible perquè vingui a la meva boda”, ha recalcat la jove.

Isa Pantoja concedeix una entrevista al Deluxe / Telecinco

L’estudiant de Dret lamenta aquest aïllament de la mare: “Em fa por perdre-la. Ara mateix l’única felicitat de la meva mare és estar amb els seus gats i donar-los menjar… Em sento malament perquè crec que li dec molt a la meva mare per haver-me adoptat”, deia visiblement abatuda.

Una entrevista conciliadora i trista que es veia interrompuda per una trucada de Kiko Rivera en directe: “Truco per dir-te que em fa pena sentir-te dir que et sents en deute amb la mama. La teva arribada va ser el millor que ens va passar, no li deus res. En tot cas ella t’ho deu a tu. I recorda que la paraula “mare” te l’has de guanyar. Has d’estar allà amb els teus fills quan et necessiten. Tu l’has necessitat a ella i no ha estat, així que no li deus res”.

Kiko Rivera truca en directe / Telecinco

“La tristesa més gran que pot tenir una persona és estar sola i ella ho està de pensament i d’ànima. Està sola i buida. Si tu pots omplir aquest buit, serà meravellós per a ella i per a tu”, reconeixia el DJ en una entrevista molt emotiva i potent.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa