El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La família d’Isabel Pantoja, molt preocupada pel seu estat: “No està bé”
  • CA

Isabel Pantoja ha tornat a pujar als escenaris aquest cap de setmana, un retorn molt esperat pels fans però que no ha deixat amb bon sabor de boca. Molts han destacat que la veu de l’artista no està al 100% ni de bon tros, així com també s’ha vist esquitxada d’acusacions d’estafa per la revenda de les entrades. La seva filla Isa ha volgut pronunciar-se al respecte en una entrevista que Lecturas publica en portada aquest dimecres. En biquini i més sensual que mai, la jove aprofita que ha parlat amb la mare després de molts mesos per vendre una exclusiva i omplir-se les butxaques.

Isa reconeix que viure allunyada de la mare l’està “partint l’ànima”: “Vaig trucar-la el dia del seu aniversari per felicitar-la. No em va agafar el telèfon, però després em va trucar ella. Em va moltíssima il·lusió perquè no m’havia respost els missatges que li havia enviat i tampoc no havia reaccionat quan vaig dir públicament que volia que em tornés a parlar. La vaig felicitar per l’aniversari i vam parlar bastant. Jo necessito la meva mare”.

Una entrevista en la que Isa manifesta la seva preocupació: “La meva mare no està bé, està molt malament. I el pitjor és que si jo tingués un problema, ella tampoc no em podria ajudar. La veig malament físicament… M’agradaria estar en la seva ment per saber què pensa”.

Isa Pantoja, en biquini a la portada de Lecturas

L’enfrontament familiar ha impedit que Chabelita vagi a la casa de la mare en aquests últims mesos, el que, alhora, ha provocat el distanciament d’Isabel Pantoja i el seu net: “El meu fill s’adona que ja no anem a Cantora, quan estava acostumat a anar-hi mínim dos cops per setmana. Em veu trista i em pregunta per la seva àvia. Té 7 anys i ja comença a entendre les coses… El meu fill troba molt a faltar la seva àvia. El pitjor és que no m’agrada que la meva mare li hagi dit que vindrà a veure’l, perquè sé que és una cosa que no complirà”.

Una entrevista sincera que torna a evidenciar la preocupació de la família per Isabel Pantoja, que no surt del pou en el que viu des de fa gairebé un any.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa