El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Maite Zaldívar, plena de rancor contra Isabel Pantoja: “Em va robar el marit i la família”
  • CA

Maite Zaldívar ha tornat a televisió dues dècades després del mediàtic divorci de Julián Muñoz. L’exalcalde de Marbella va enganyar-la amb Isabel Pantoja, un affair que va derivar en relació. Des de llavors que Maite guarda molt de rancor cap a la cantant, a qui ha deixat verda en una entrevista al Deluxe molt esperada.

“Isabel no em va robar el meu marit, ella em va robar la meva família. Em va fotre la vida. Ja no sento tant de dolor, però segueixo convençuda que Isabel Pantoja és el pitjor que m’ha passat a la vida. És la branca que ha portat totes aquestes ramificacions. Ella sempre m’ha semblat supèrbia, una diva”, esclata.

Maite no dubta en deixar clar que mai no perdonarà a Isabel Pantoja: “Quan Julián no era ningú, a ella no li agradava. I després van arribar a acusar-me a mi de sentir gelosia d’ella perquè m’havia tret la meva economia? No, jo sempre vaig estar enfadada perquè havia trencat la meva família. Ella va gaudir fent-me mal“.

Maite Zaldívar, entrevistada al Deluxe / Telecinco

Tots tres van acabar a presó, una experiència horrible per a Maite Zaldívar. “Quan surts de presó no se t’oblida l’olor ni el so dels panys… És terrible”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa