El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Isabel Pantoja es fa enrere i no perdona el fill: “Rancorosa i orgullosa”
  • CA

Kiko Rivera i Isabel Pantoja van signar la pau el dia del funeral de l’àvia, una pèrdua que el DJ va aprofitar com a excusa per tornar a la casa familiar després de més d’un any sense parlar-se amb la mare pels problemes amb l’herència del pare. Aquell retrobament hauria estat molt emotiu, tal com van filtrar alguns testimonis: una abraçada llarga, llàgrimes i un perdó. Van quedar que tornarien a veure’s aviat i que tindrien una conversa que necessiten per recuperar la relació després de tants problemes. Aquesta reunió encara no s’ha produït, el que fa sospitar a la premsa.

Com és que Kiko encara no ha acudit a Cantora? El cantant li hauria promès a la mare que acudiria amb la dona i les filles, a les que Isabel no veu des de fa mesos. S’esperava que aquest apropament tingués lloc el dia de Tots Sants, tenint en compte que la família sempre l’ha celebrat molt i que acaben de patir la pèrdua de l’àvia. Sorprenentment, Kiko i la seva família declinaven la invitació i posposaven el retrobament. Què ha passat? Els reporters han preguntat a Kiko Rivera directament pel tema i la seva resposta fa pensar que les coses no estarien tan bé entre ells com han fet pensar: “Esperant t’hi pots florir. Qui sap si el 2022 o el 2023…“, deia tot fent referència a la propera visita a Cantora.

La revista Semana afegeix informació al respecte i assegura que ha estat Isabel Pantoja qui ha demanat al fill que deixi passar una mica més de temps: “Isabel és incapaç d’oblidar tot el que el seu fill ha dit d’ella al llarg d’aquest any. La seva imatge pública s’ha vist molt malmesa després de les acusacions de Kiko Rivera i és molt difícil per a ella començar de cap i de nou. És molt orgullosa i rancorosa i no oblidarà mai tot el que ha dit sobre ella el seu fill. Ha dit barbaritats i no li ho perdonarà ni amb una abraçada de 15 minuts. Una cosa és el que va passar quan va morir la mare, però ara ella se sent cap si res i el retrobament és impensable. Segur que Isabel li ha posat alguna excusa al fill perquè no vagi o li haurà fet algun retret que haurà provocat que Kiko torni a molestar-se amb ella”, diuen.

Isabel Pantoja i Kiko Rivera, fa uns anys a Telecinco
Isabel Pantoja i Kiko Rivera, fa uns anys a Telecinco

Amb això es demostra que els plans que tenien de retrobar-se i reprendre la relació aniran més lents del que semblava en un primer moment. Isabel Pantoja no està disposada a passar pàgina tan aviat i fonts properes a ella deixen clar que aquella abraçada amb el fill va venir motivada per un moment personal molt dolent de l’artista.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa