El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Kiko Rivera, demandat pel tiet: “Isabel Pantoja no fa més que plorar”
  • CA

Última hora en la guerra del clan Pantoja. Després d’acusar la mare públicament d’haver-lo estafat, Kiko Rivera ha seguit atacant Isabel Pantoja i deixant clar que considera que sempre ha estat una “mala mare”. La relació entre mare i fill està ferida de mort, això queda clar, després de mesos de ganivetades i retrets. Ara bé, tot podria empitjorar encara més amb la informació que han tret a la llum des d’El Programa de Ana Rosa.

En l’última entrevista de Kiko, aquest va assenyalar directament el tiet, Agustín Pantoja, com a responsable de la mala relació familiar. El va titllar de “mantingut, envejós, gandul i manipulador” i va deixar clar que considera que fa el que vol amb Isabel Pantoja. Doncs bé, davant d’aquesta humiliació pública, Agustín hauria decidit demandar el nebot per atemptar contra el seu honor.

El pitjor de tot plegat? Que abans de fer-ho hauria demanat permís a Isabel: “La cantant està d’acord amb què el seu germà iniciï accions legals contra Kiko. De fet, Isabel li ha deixat clar que estarà al seu costat faci el que faci”.

Isabel Pantoja i el seu germà Agustín, en una foto d’arxiu / Europa Press

Aquest permís de ben segur que no fa gens de gràcia a Kiko, que no es creu que la mare ho estigui passant tan malament com diuen. Aquest dijous en parlaven a Sálvame, precisament, en haver contactat amb una font propera a la Pantoja: “Només fa que plorar, plorar i plorar“. Molt trista, però sense cap problema en permetre que el seu germà i el seu fill s’enfrontin en els tribunals. Una guerra lluny d’acabar que cada cop afecta a més membres de la família.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa