El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Isabel Pantoja podria tornar a presó per un altre delicte econòmic
  • CA

Isabel Pantoja s’enfronta a un problema judicial greu. L’acusen d’haver fet una venda fraudulenta del xalet que va compartir amb Julián Muñoz, l’exalcalde de Marbella. Quines conseqüències podria arribar a tenir? En el pitjor dels casos, penes de presó i la subhasta de la mansió en qüestió. L’advocat que representa la constructora que ha denunciat l’artista ha concedit una entrevista a La Razón en la que confirma que el fiscal demana que se la condemni amb tres anys de presó per un presumpte delicte d’insolvència punible del que la consideren cooperadora necessària.

Consideren que Isabel Pantoja s’hauria beneficiat en perjudici d’una empresa que no va arribar a cobrar els diners que els devien, ja que ella va poder saldar el seu deute i aixecar l’embargament que tenia la casa per poder vendre-la. És a dir, investiguen si Isabel es va posar d’acord amb una constructora per fer front el deute que mantenia amb una altra companyia i evitar l’embargament. D’aquesta manera, la cantant va pagar 62.000 € en comptes dels 114.000 € que hauria d’haver pagat.

Isabel Pantoja, molt emocionada a Telecinco
Isabel Pantoja, molt emocionada a Telecinco

Ara sol·liciten que s’anul·li l’acord entre les constructores i, per tant, que se suspengui la compravenda, que el xalet torni a estar en mans de l’artista i que pugui subhastar-se. L’advocat assegura en aquesta entrevista que ells van més enllà del que demana Fiscalia en sol·licitar que se’ls hi paguin els diners del deute, més de cent mil euros: “En teoria els compradors són tercers de bona fe i això fa que sigui difícil que s’anul·li. Volem que ens paguin el que ens deuen”. Fonts judicials filtren que el judici se celebrarà el pròxim 22 de març, moment en el que sabrem què passa amb Isabel Pantoja i si acaba sent condemnada. Tenint en compte que té antecedents, la pena final serà molt important per veure què passarà amb ella.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa