Isabel Pantoja i el seu germà Agustín trenquen la relació

"És molt possible que avui Agustín Pantoja surti definitivament de Cantora”, assegura Chelo García Cortés

Res feia pensar fa uns mesos que Isabel Pantoja trencaria la relació amb el seu germà Agustín, qui ha estat durant anys el seu fidel escuder. El programa ‘Sálvame’ ha aconseguit el testimoni d’un confident de Cantora que ha explicat els detalls del que fa uns dies s’hauria produït a l’interior de la finca, una discussió “brutal” que podria trencar per sempre la indestructible relació dels germans.

Pel que sembla, tot va començar quan els mitjans de comumicació van començar a parlar dels problemes econòmics d’Isabel Pantoja, en concret, amb el testimoni d’una dona de 80 anys, que va ser quiosquera i va deixar 86.000 euros a la cantant en el seu pitjor moment, xifra de la qual encara li deurien 76.000 euros.

Però Isabel no seria conscient que aquest deute encara no s’havia saldat i aquest seria el motiu de la discussió amb el seu germà. Segons el testimoni, els germans portarien dies distanciats, la cantant hauria patit una crisi d’ansietat i hauria encarregat una “auditoria” per a saber tots i cadascun dels moviments bancaris que s’han fet des que va ingressar a la presó.

A més, el programa de Telecinco ha parlat en directe amb Ricardo, autor d’aquesta informació i que apunta que la discussió entre Isabel i Agustín hauria estat tan forta que la cantant hauria dit: “No et faig fora de casa perquè la mare no m’ho perdonaria”.

Però sembla que aquesta decisió podria canviar i és que la periodista Chelo García Cortés ha rebut una informació que apunta al fet que la discussió cada vegada ha anat a més i ha arribat a un punt de no retorn: “És molt possible que avui Agustín Pantoja surti definitivament de Cantora”.

Nou comentari