Isabel Pantoja trepitja els seus fills: “Fora d’aquí, ja no som família”

La retrobada d’Isa Pantoja amb la seva mare no va acabar tan bé com esperava. La jove volia posar pau entre la mare i el germà, que no es parlen des de fa un parell de mesos. El resultat, però, va ser la seva expulsió de la casa. Isabel Pantoja va fer fora la filla només una hora després de la seva arribada. Els col·laboradors de Viva la vida han donat més detalls al respecte aquest cap de setmana.

Ana María Aldón ha revelat que ningú no va voler obrir la porta de la casa a Isa, per la qual cosa aquesta es va veure obligada a saltar una tanca: “Va haver de colar-se a l’interior i caminar un quilòmetre fins a la finca mentre es feia fosc. En arribar, va tocar el timbre i li va obrir la porta el tiet. Li va dir que Isabel estava descansant i que trigaria una mica en reunir-se amb ella”.

“Un cop va poder veure-la, Isabel li hauria dedicat unes paraules molt dures. Li va dir a la seva filla que era igual que el seu germà i que volia que marxés: “Sou iguals. Fora d’aquí“. Isa va marxar molt malament de Cantora perquè van dedicar-se molts retrets en aquella hora”, revela la col·laboradora.

Isabel Pantoja, amb els seus fills en un plató de televisió / Telecinco
Isabel Pantoja, amb els seus fills en un plató de televisió / Telecinco

Carmen Borrego, per la seva banda, afegia que ella havia pogut saber que Isabel Pantoja li va demanar a la filla que li enviés un missatge al germà: “Diga-li a Kiko que aquí ja no té família… Ja no som família”. Una tensió que hauria provocat encara més malestar en la família, que continua endinsada en una guerra.

Nou comentari