El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Treuen a la llum les excèntriques exigències d’Isabel Pantoja en les gravacions de ‘Top Star’
  • CA

Isabel Pantoja és el fitxatge estrella de Top Star, el nou talent show de Telecinco. La cantant ha acceptat formar part del jurat perquè així li exigeix el contracte milionari que va signar amb la cadena fa un parell d’anys. Ara bé, no ho estaria posant gens fàcil des que han començat les gravacions. El problema? Les exigències que ha imposat des del primer moment.

El programa de María Patiño, Socialité, ha tret a la llum quins són els requisits que exigeix la cantant a canvi d’acudir a les gravacions. La majoria d’elles tenen a veure amb el pànic que sent cap al coronavirus: “No pot haver-hi ningú al passadís quan està ella, l’han de desallotjar perquè no vol tenir contacte amb ningú. I d’igual manera, també demana que segueixin aquest protocol abans d’anar al lavabo. Sempre que ha d’anar-hi, demana que li confirmin que no hi ha ningú abans”.

A més a més, hauria demanat que no la deixin sola en cap moment. Això sí, opta per dinar en el seu camerino en comptes d’acompanyada per la resta de l’equip en el menjador: “Decideix aïllar-se allà per no tenir contacte amb altres persones sense mascareta”.

Precisament en aquest espai personal és on resaria abans de saber el resultat de cada prova PCR que els realitzen: “Ha muntat un altar en el seu camerino, un racó ple d’estampes plastificades”. Unes exigències que no fan fàcil l’organització de les gravacions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa