El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’entrevista més esperada d’Isabel Pantoja: “Em sento òrfena”
  • CA

La cantant Isabel Pantoja és una de les famoses més perseguida per la premsa rosa en aquests moments. La guerra entre els fills l’ha col·locat a ella, indirectament, en el centre de la diana. Cal recordar que Kiko Rivera ha concedit unes declaracions molt cruels i desafortunades contra la germana, contra Isa, a qui ha hagut de demanar perdó públicament per haver tret a la llum el seu intent de suïcidi. La relació entre ells s’ha trencat definitivament i molts volen saber què opina al respecte la mare, que tampoc no es parla gaire amb ells. Fonts properes a ella han manifestat la seva preocupació per ella durant aquestes darreres setmanes, el que l’ha forçat a moure fitxa. Ho ha fet en una entrevista telefònica amb Sálvame molt esperada.

Contundent i visiblement enfadada per tot el que s’ha dit d’ella recentment, dona un cop sobre la taula: “Estic així així perquè la situació no és fàcil… La mort de la mare no l’estic gestionant gaire bé i del que menys ganes tinc és de parlar. Em sento òrfena, sí. Tants anys lluitant i ara em sento òrfena absolutament. Vull que quedi clar, però, que tinc professionals que m’estan ajudant”. Molts amics de l’artista deien que pràcticament no surt de casa, el que ella nega: “Qui ha dit que estic tancada a casa? No visc tancada. Em trobo bé. No us preocupeu per mi. L’ajuda va bé i tinc fans que m’estimen. No tinc cap mena de dubte que estan al meu costat, l’estima està allà i aquesta energia positiva m’arriba”.

Isabel Pantoja reflexiona sobre tots els problemes que ha patit recentment

La part més impactant de la conversa arribava quan li preguntaven si creu en el karma, la teoria que creu que una persona acabarà rebent el seu càstig si és dolenta: “Sí que hi crec. Hi ha vegades en les que veus el karma i altres en les que no. També hi ha vegades en les que arriba més tard del que una voldria… Potser sí. Només diré que jo no sóc rancorosa ni envejosa ni res que acabi en -osa. Tinc aquesta sort i mai no m’ha agradat la violència. Aquesta és la raó per la qual no tinc cap perfil a les xarxes socials, ni tan sols he arribat a aprendre com funcionen. Jo sento que els fans m’estimen de debò i això és el més important”.

Molts creuen que Isabel Pantoja està sent covarda per no moure fitxa per recuperar la relació amb els fills. Ella deixa clar que en aquests moments només pot pensar que tot el que li ha passat ha estat per alguna raó: “Sobre totes les coses del món, jo crec molt en Déu. El que hagi de passar, tot el que hagi de succeir, acabarà succeint. Davant d’això no podem fer-hi res… És el destí de cada persona i res més”.

Isabel Pantoja reapareix després de mesos en silenci / Telecinco

Una entrevista que ha cridat molt l’atenció als teleespectadors, ja que Isabel Pantoja no es pronuncia directament sobre la mala relació amb els fills… però sí que deixa caure que creu que tot ha passat per algun motiu i que creu que ella no ho pot controlar. De moment opta per concedir aquestes breus declaracions en les que assegura estar bé, encara que el periodista que va parlar amb ella ha dit públicament que la va notar més trista i apagada que de costum.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa