El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Isabel Pantoja negocia una entrevista bomba a televisió en plena guerra amb els fills
  • CA

Isabel Pantoja ha estat la protagonista indiscutible d’aquest últim trimestre de l’any. Telecinco ha fet l’agost gràcies a la guerra familiar que encapçala contra els seus fills Isa i Kiko Rivera. L’han deixat de lladregota a mala mare, enmig d’una relació que està completament trencada. De fet, fa només un parell de dies coneixíem que la cantant va expulsar la filla de la casa familiar quan aquesta només pretenia solucionar les coses.

La imatge de la cantant mai no havia estat tan malmesa. Aquests dies s’està parlant del tema fins a l’avorriment, sempre amb la mateixa visió: la de la Isabel Pantoja dolenta i cruel. Ella no s’ha pronunciat al respecte, el que sobta molt perquè són moltes les revistes i els programes de televisió que l’estan pressionant perquè trenqui el seu silenci.

Una entrevista seva es pagaria a preu d’or, del que és conscient el seu representant. Aquest dilluns l’han assenyalat des de Sálvame com el possible talp a Cantora, qui hauria filtrat com va ser la tensa retrobada entre Isabel i la seva filla. És per això que el representat ha trucat per defensar-se. Una trucada que hauria servit al programa per poder afirmar que és molt a prop la primera entrevista de la cantant.

Isabel Pantoja a 'Supervivientes' / Europa Press
Isabel Pantoja a ‘Supervivientes’ / Europa Press

“Està més a prop del que sembla…”, deixava caure Carlota Corredera. La reaparició de l’estrella podria ser imminent, ja que asseguren que han començat a negociar el seu retorn als platós de televisió. Que ho anunciïn ells fa pensar que aquesta primera entrevista podria ser a Telecinco, el que seria sinònim d’una audiència estratosfèrica.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa