El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sacrificar el fill per un xec en blanc
  • CA

Barallar-se amb la mare mai no havia estat tan rendible. La relació entre Kiko Rivera i Isabel Pantoja està trencada des de fa mesos, concretament des que el DJ l’acusés d’haver-se quedat amb una part de l’herència del pare que no li corresponia. Ella, lluny de demanar perdó i tornar-li els diners que li hauria estafat fa més de 30 anys, s’ha reclòs a la casa familiar i ha desconnectat el telèfon. El jove assegura que la Pantoja li deu tres milions d’euros, el que, a aquest pas, podria acabar recuperant només de les entrevistes que està concedint. Criticar la mare en antena és sinònim de calerons, el que demostra la increïble suma que s’ha embutxacat només aquesta setmana: més de 80.000 €. Així ho assegura Informalia, que recorda que aquesta nit torna al Deluxe i que tindria pactada una altra entrevista amb Lecturas.

De 80.000 € en 80.000 € i ja van vuit setmanes així. Una autèntica barbaritat de diners que la mare podria superar fàcilment en cas que es disposés a parlar. Una entrevista d’Isabel Pantoja a hores d’ara es pagaria a preu d’or. De fet, des del mateix mitjà han pogut saber que Telecinco ha ofert un xec en blanc a la cantant a canvi de les seves primeres declaracions al respecte. Pot demanar el que vulgui, que la cadena està disposada a donar-l’hi.

El preu puja cada dia, cosa que dona ales a Isabel per mantenir-se callada. Conscient que la curiositat i l’expectació cada cop és més elevada, el dia que exploti pot arribar a aglutinar una quantitat ben llaminera. De ben segur que acaba criticant el fill en directe, una via fàcil d’ingressos que li anirà genial tenint en compte el dineral que li deuria al fill i els greus problemes amb Hisenda que arrossega.

Kiko Rivera i la mare, Isabel Pantoja, a la final de 'Supervivientes' / Telecinco
Kiko Rivera i la mare, Isabel Pantoja, a la final de Supervivientes / Telecinco

Fonts properes a la Pantoja revelen que mai no l’havien vist tan malament anímicament, impactants declaracions tenint en compte que ha estat a la presó: “Només fa que plorar i plorar, està destrossada”. Se li passarà quan segui a plató a malparlar del fill?

Veus conspiranoiques deixen caure que tot podria ser un muntatge de tots dos per sumar uns quants zeros als seus comptes bancaris. De moment l’únic beneficiat de tot això és Kiko, que repeteix i repeteix que la relació amb la mare és irrecuperable. Temps al temps, caldrà veure què passa quan baixi el suflé. De moment ell segueix deixant la tonadillera autènticament verda en un serial que té enganxadíssima l’audiència de Telecinco, que saliva amb una bomba de la cantant que podria estar molt a prop d’explotar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa