Isabel Pantoja es planteja llançar la tovallola: “Es traslladarà a Mèxic sense els fills”

La guerra familiar hauria superat la cantant, que comença a buscar alternatives

Isabel Pantoja travessa un dels pitjors moments de la seva vida. La guerra amb els fills la tindria “feta pols”, així com la persecució mediàtica que pateix des que Kiko l’acusés públicament d’haver-lo estafat. La família es mostra preocupada, tenint en compte que veuen que “està morta per dins”. La situació seria tan desesperada que alguns mitjans asseguren que Isabel ha decidit marxar lluny d’Espanya.

La periodista Beatriz Cortázar afirma a Es la mañana de Federico que la cantant es planteja traslladar-se a Mèxic i establir allà la seva residència permanent. Estaria esperant a la mort de la seva mare, a qui actualment cuida en la seva finca de Cantora.

Vol marxar i començar allà una nova vida, el que li permetria deixar enrere els problemes amb els fills. Ella té molt clar que quan mori la mare agafarà les maletes i els deixarà enrere. A Mèxic té una gran família que l’adora. El públic mexicà l’estima i ella té una boníssima amiga que l’acolliria a casa amb els braços oberts”, afegeix.

Isabel Pantoja, en una de les emissions d'Idol Kids / Telecinco
Isabel Pantoja, en una de les emissions d’Idol Kids / Telecinco

Aquests últims dies semblava que podria arribar a reconciliar-se amb la seva filla, però res més lluny de la realitat: “Ha parlat amb ella, sí, però la jove està molt decebuda amb la mare sobretot pel tracte que està donant als nets. Fa més de tres mesos que no els veu…”.

La crisi familiar s’accentua i sembla lluny de solucionar-se. Caldrà esperar per veure si Isabel efectivament llança la tovallola i ho abandona tot.

Nou comentari