El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La pitjor cara d’Isabel Pantoja, que desafia un amic que li va deixar diners: “Discussió fortíssima”
  • CA

Isabel Pantoja travessa un moment complicat, però això no l’hauria de legitimar a tractar malament els seus amics. Tenint en compte que la seva filla va haver de saltar la tanca per accedir a la casa familiar perquè la cantant no volia veure-la, tampoc no estranya l’última filtració que han fet a Look. Expliquen que un amic d’Isabel Pantoja hauria anat a visitar-la amb l’objectiu de recuperar els diners que li va prestar fa un temps. L’home, un empresari sevillà, li hauria deixat una quantitat important quan a ella no li anaven bé les coses: “Va ser un préstec personal, en bitllets i amb una abraçada”.

Li va deixar fa ara set anys, temps més que suficient perquè la cantant li hagués tornat. No ho ha fet i sembla que no té intenció de fer-ho, el que va donar-li ales per presentar-se a la seva cara i exigir-li el retorn. El problema? Que aquesta visita no va fer gens de gràcia a la cantant, que hauria reaccionat d’una manera molt violenta: “L’artista no va reaccionar bé. Va començar una forta discussió. Ambdós es coneixen i es diuen coses a la cara perquè no hi hagi dubte. La discussió creix quan l’amic qüestiona al germà d’Isabel i ella el defensa”. La tensió és inevitable i és llavors quan l’artista el desafia: “El meu germà diu que si no tens papers, no cobraràs”. Així li confessa l’empresari en qüestió a la periodista, que reprodueix com hauria estat l’esbroncada entre ells. Una actitud amenaçant de la cantant que demostra l’estat alterat en el que es troba.

Isabel Pantoja plora en directe - Telecinco
Isabel Pantoja plora en directe / Telecinco

Aquest no és l’únic deute que arrossega, ja que una amiga jubilada també li hauria deixat més de 70.000 € que encara no ha recuperat. En els dos casos, els seus examics l’han acabat denunciant per intentar aconseguir els diners que li van deixar amablement fa més de set anys. Amb tot, els problemes econòmics i judicials de l’artista es compliquen més cada dia i la situació comença a ser molt preocupant.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa