El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Bomba televisiva: Isabel Pantoja vol explicar “tota la veritat” en un documental com el de Rocío Carrasco
  • CA

El documental de Rocío Carrasco ha tingut una repercussió mediàtica sense precedents. La història de la filla de Rocío Jurado ha colpit i ha canviat radicalment l’opinió que es tenia d’ella després de 25 anys plens de crítiques ferotges del seu exmarit. Les seves declaracions han fet reflexionar a molts, entre els quals també es troba Isabel Pantoja. Vanitatis ha pogut saber en exclusiva que la cantant es planteja seguir el seu exemple i gravar un documental sobre la seva veritat.

Asseguren que Pantoja estaria negociant amb Telecinco per ser la següent famosa en despullar-se en cos i ànima en un format similar. En el seu cas no parlaria de maltractaments, sinó del mal que li ha causat l’expectació mediàtica, l’enfrontament amb els fills, el pas per presó i la presumpta apropiació indeguda en l’herència del seu exmarit: “Considera que l’opinió pública tampoc no ha intentat comprendre la seva postura o el perquè de les seves decisions”.

La cantant s’hauria sentit molt identificada amb la filla de Rocío Jurado en molts aspectes, de la mateixa manera que ha vist l’èxit que ha aconseguit. El que més li ha agradat, però? Que Rocío està aconseguint que els teleespectadors obrin els ulls i es posicionin al seu costat en saber tota la veritat i no només una part.

Isabel Pantoja | Europa Press
Isabel Pantoja, enxampada pels foògrafs | Europa Press

I què opina el seu fill Kiko, amb qui fa mesos que no parla, en saber que la mare vol sincerar-se d’aquesta manera? “M’alegra que vulgui fer coses, però espero que sàpiga que llavors haurà de contrarestar tota la informació que tinc jo. Ha de posar els peus a terra i demanar perdó perquè s’ha equivocat. A partir d’aquí, tots l’ajudarem. I si vol fer això, espero que sàpiga que s’haurà de cenyir a la veritat”.

Isabel Pantoja té molts fronts oberts i la majoria de l’opinió pública en contra. Aquest documental podria aconseguir una audiència brutal, també, per la qual cosa cal tenir molt en compte la possibilitat que s’acabi materialitzant aquesta idea.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa