El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Filtren el dineral que cobrava Isabel Pantoja cada cop que cantava a televisió
  • CA

Isabel Pantoja és a l’ull de l’huracà i és per això que són molts els antic amics de la cantant que estan venent les seves intimitats. L’últim a fer-ho ha estat José Manuel Parada, que ha parlat sobre ella en una entrevista al Deluxe d’aquest diumenge. El presentador ha arribat a reconèixer que va sentir molta atracció per la cantant i que algun cop havia desitjat tenir un fill amb ella. 

Una confessió inesperada però que no ha estat la més potent de la nit. I és que Parada ha tret a relluir “l’obsessió” d’Isabel Pantoja pels diners: “El seu caixet era molt alt, fins i tot més que el que tenia Rocío Jurado. Isabel Pantoja demanava 10 milions de pessetes (60.000 € de l’època) per anar a televisió i cantar dues cançons en playback. Penseu que a TVE anava quatre vegades al mes. Jo sé que guanyava 240.000 € al mes en el 2003”.

Isabel Pantoja, protagonista d'En el punto de mira - Cuatro
Isabel Pantoja, en un concert antic / Cuatro

En cas de ser cert, estaríem davant d’una autèntica bomba que ajuda a fer una idea del dineral que va guanyar Isabel Pantoja en els seus anys de més repercussió mediàtica. Com ha arribat a tenir deutes milionaris amb Hisenda és una gran incògnita… Unes informacions que donen la raó a Kiko Rivera, que fa temps que acusa la seva mare de tenir un problema amb els diners: “Els diners no et canvien, només revelen qui ets realment”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa