Empitjora la situació financera d’Isabel Pantoja, que pot perdre la casa

Més problemes per a Isabel Pantoja. La cantant travessa un moment econòmic molt complicat per culpa dels deutes amb Hisenda que acumula, els que ara s’incrementen. Deu molts diners a l’Agència Tributària i això fa que la seva casa estigui en perill. Cantora té a sobre un nou càrrec que empitjora encara més la seva propietat, ja que el 52,4% de la finca ja estaria endeutada. Lecturas ha aconseguit tenir accés a un document que confirma un nou deute que posaria en perill la titularitat d’Isabel Pantoja sobre la casa. Això podria fer perillar, alhora, que el seu fill Kiko Rivera acabi heretant una casa que el seu pare volia que acabés en les seves mans.

Isabel Pantoja deu gairebé tres milions d’euros en impagaments de la hipoteca, el que podria donar ales al banc per embargar-li la casa sencera. Aquesta mala gestió faria que Kiko perdés la casa que el pare li va deixar en l’herència que no ha conegut fins ara. Si Isabel Pantoja no soluciona els problemes econòmics que li impedeixen fer front al crèdit hipotecari, els números vermells aniran empitjorant i empitjorant. Fonts properes a l’artista qualifiquen la seva situació de “desesperada”. Arriben a deixar caure que podria veure’s forçada a subhastar Cantora de manera imminent per culpa de la hipoteca que va demanar fa anys i a la que ara no pot fer-hi front.

Isabel Pantoja, a la portada de Lecturas

Si Isabel Pantoja va estar més d’un any sense parlar-se amb el fill va ser precisament per aquest tema. Kiko no li perdonava que li hagués ocultat els papers de l’herència del pare, en els que deixava clar que volia que fos ell qui heretés la casa. Isabel Pantoja s’hauria aprofitat de la minoria d’edat de Kiko per quedar-se i signar una hipoteca amb el valor de tota la casa, encara que més de la meitat correspon legalment al seu fill. Això suposa un problema burocràtic i econòmic que hauran de solucionar els seus advocats, el que podria passar ara que sembla que tornen a parlar-se mínimament. Sigui com sigui, el que queda clar és que hauran de buscar algun mètode per poder sortir d’una situació econòmica tan preocupant que podria fer-los perdre la casa.

Nou comentari