El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Isabel Pantoja, a l’ull de l’huracà per deure 76.000 € a una anciana: “Indecent i poca vergonya”
  • CA

Isabel Pantoja és a l’ull de l’huracà des que el seu fill l’acusés públicament d’haver-li estafat part de l’herència del pare. Això ha trencat la seva relació completament i fa mesos que no es parlen, el que sembla no preocupar gaire a la cantant perquè no hauria mogut un dit per demanar-li perdó. Els programes del cor no li perdonen aquesta actitud, en especial Sálvame que ha engegat una campanya contra ella.

Aquest dijous han emès les imatges d’una dona gran que ha deixat en evidència a Isabel Pantoja, ja que assegura que li va deixar 86.000 € i que només li ha tornat 10.000 €. Parlem de Loli, una quiosquera de que tenia molta confiança amb l’artista i que va voler ajudar-la fa vuit anys quan Isabel necessitava diners per no entrar a presó: “Teníem una amistat molt sana i molt maca, de molts anys. No vaig dubtar-ho quan em va dir que havia de pagar el deute, però ara em fa mal veure que ja no existeixo per a ella i sense cap motiu. Ni una trucada per preguntar-me com estic… Mai no m’hauria imaginat que em faria això. Per mi han estat una família i aquest és el dolor més gran que podria tenir. He plorat molt i segueixo plorant. No m’esperava això d’ella”.

La cantant encara li deu 76.000 €, però la dona no confia en recuperar-los: “El problema és que ara els necessito, així que crec que hauré de demanar-se’ls per la via judicial. Parlo públicament perquè necessito que me’ls torni i vull que em faci cas”.

Parla per primer cop la dona que va deixar diners a Isabel Pantoja a qui ara no parla / Telecinco

Una entrevista que enfurismava els col·laboradors de Sálvame, que no dubtaven en carregar sense pietat contra Isabel Pantoja: “Torna els diners a aquesta senyora gran, indecent! No et fa vergonya? Quina poca vergonya i dignitat tens. Podria ser la teva mare o la teva àvia! És una dona que pràcticament no pot caminar i està demanant una cosa que és seva! Insultaràs i menysprearàs la bona voluntat d’una senyora que va voler ajudar-te? Ets una indecent“. Una nova polèmica que empitjora encara més la imatge pública de l’artista.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa