El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Més problemes per a Isabel Pantoja: una exparella li reclama 120.000 €
  • CA

Més problemes per a Isabel Pantoja. Tot va començar amb la demanda d’una antiga amiga, que ha decidit emprendre una batalla legal contra la cantant per reclamar-li els diners que li va prestar fa set anys. Sembla que aquesta dona no és l’única que encara espera que Pantoja pagui el deute, ja que Look assegura que la llista de creditors és llarga.

Un d’ells és un empresari sevillà que hauria tingut una relació breu amb Isabel Pantoja fa uns anys: “Quan les coses no li anaven bé, li vaig prestar diners perquè pogués complir amb uns pagaments. Esperava recuperar aquella quantitat, perquè són 12.000 € per una banda i 100.000 € que li vaig deixar després. Ara necessito aquests diners, però de moment només li reclamo la primera quantitat”.

L’home faria temps que li demana, fins al punt que un dia va acudir a la casa d’Isabel per exigir-li que li retornés. Allà només s’hauria trobat amb crits i retrets, així que ara hauria decidit reclamar-li judicialment: “Va sortir a la premsa que havien sentit crits a Cantora entre Isabel i el seu germà. Doncs no era amb ell amb qui discutia, sinó amb mi”, revela ara.

Isabel Pantoja | Europa Press
Isabel Pantoja | Europa Press

“Espero que aquest desastre es pugui solucionar, perquè Isabel Pantoja i la seva gent estan insoportables”, etziba. Una situació insuportables que posa Isabel Pantoja en un problema majúscul de difícil solució tenint en compte els problemes econòmics que arrossega.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa