El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Isabel Pantoja declara la guerra al fill en un àudio enverinat: “Creus que estic morta? He ressuscitat!”
  • CA

La guerra entre Isabel Pantoja i el seu fill Kiko afecten directament la resta de la família. Un dels retrets que ha fet el DJ a la seva mare és que no actua com a tal, ja que considera que mai no s’ha preocupat per ell ni l’ha tractat amb estima. Una acusació que amplia, ja que afirma que Isabel tampoc no és una bona àvia.

De fet, ha arribat a dir que la cantant pot estar mesos sense veure ni parlar amb els nets sense cap problema. Aquesta setmana, Kiko torna a ser protagonista de les portades de les revistes. Per què? En haver concedit una entrevista explosiva en la qual afegeix encara més llenya al foc.

Sembla que Isabel Pantoja estaria vivint molt intensament aquesta baralla amb el fill, el que s’hauria demostrat el dia de l’aniversari d’una de les filles de Kiko. Explica que Pantoja hauria enviat una nota de veu per Whatsapp a la dona de Kiko, Irene Rosales, dirigida a la seva neta: “Si la teva mare té temps amb tanta televisió, que et posi aquest àudio. Sóc la teva àvia, la que creuen que està morta. He ressuscitat!“, una felicitació enverinada amb la qual pretenia fer més mal que una altra cosa.

Kiko Rivera i Isabel Pantoja, junts en un plató de televisió / Telecinco

La relació entre Isabel i Kiko és pràcticament inexistent, el que empitjora la que té amb les seves filles. És probable que no li hagin agradat les últimes declaracions del seu fill, que ha dit públicament que se sent orfe.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa