El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Isabel Pantoja contra ‘Sálvame’: “El marieta, la barrufeta, el cec i la grollera”
  • CA

Isabel Pantoja està rebent per totes bandes. Des de Telecinco han engegat una croada contra ella i han dedicat l’últim mes a deixar-la en evidència en tots els programes del cor de la graella (que no són pocs). L’enfrontament contra el seu fill ha donat ales a desenes de personatges per dir la seva, sempre amb una visió clarament crítica amb la cantant. 

Ella no ha volgut pronunciar-se, conscient que la seva imatge és a terra i que caldria més fer cas omís fins que la situació es calmi. Ara bé, no comptava amb què algunes amigues seves la venguessin en directe. És el cas de Las Mellis, dues antigues amigues de la folklòrica que continuarien tenint contacte amb persones molt properes a la Pantoja.

En una intervenció a Telecinco, han tret a la llum que Isabel es refereix als col·laboradors de Sálvame amb malnoms d’allò més cruels. Alguns dels sobrenoms que ha escollit per a ells? “El marieta”, “La grollera”, “El cec” o “La barrufeta”. 

Isabel Pantoja parla amb els col·laboradors de 'Sálvame' Telecinco

Isabel Pantoja parla amb els col·laboradors de Sálvame / Telecinco

Els tertulians del programa han optat per prendre-s’ho amb humor i han començat a fer apostes per intentar endevinar a qui es refereix amb cadascun d’aquests malnoms. “El marieta” podria ser Jorge Javier Vázquez si se centrés en la seva homosexualitat. Amb “El cec” podria referir-se, en canvi, a Kiko Matamoros tenint en compte que té problemes de visió. “La barrufeta” podria ser María Patiño si volgués destacar que és baixeta. Finalment, alguns aposten que Chelo García Cortés podria amagar-se darrere de “La grollera” perquè també li diria La machorra, el que fa pensar que també podria referir-se a la seva homosexualitat.  

Amb tot, un presumpte atac de la cantant que podria donar ales als col·laboradors del programa per seguir atacant-la uns quants dies més.  

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa