Surt a la llum l’estratosfèric preu de venda de Cantora, la finca d’Isabel Pantoja

Un possible comprador revela quant demanen per la casa i per l'immens terreny que l'acompanya

Notícies fresques en la família Pantoja. Aquest diumenge des de Viva la vida s’ha assegurat que està a punt de tancar-se l’acord per la venda de Cantora, la finca familiar d’Isabel Pantoja des de fa dècades. La cantant té un munt de deutes i necessita diners amb urgència, el que l’hauria obligat a prendre aquesta decisió dolorosa. Kiko Rivera reclama a la mare la seva part de la finca, la que va deixar-li el pare en herència quan va morir. El seu objectiu no és tornar-hi, sinó vendre-la: “Kiko està disposat a rebaixar el preu, però Isabel no vol encara que està asfixiada econòmicament. En el que sí que estan d’acord és que l’han de vendre aviat perquè necessiten diners”.

El programa del cor ha aconseguit parlar amb un dels possibles compradors, qui tindria previst enderrocar la finca per aprofitar millor les hectàrees que té i construir-hi un parc eòlic: “Volem construir-hi un petit parc amb molins eòlics, un negoci molt rendible que aniria perfecte allà per la seva ubicació”. Isabel i Kiko no es parlen ni es posen d’acord, per la qual cosa podrien vendre les seves parts de la casa per separat. Aquest comprador posa preu a l’operació immobiliària: “La venda pot ser imminent si accepten l’oferta. L’hem valorat en 10 milions i mig d’euros”. Isabel demana precisament deu milions per la seva part de la casa, mentre que Kiko es quedaria amb un parell de milions més.

Imatges de Cantora, la finca familiar / Europa Press

Un preu estratosfèric que no és l’únic que s’ha filtrat. Ana María Aldón i José Antonio Avilés donaven credibilitat a la informació i afegien noves dades: “Isabel ha fet un pacte amb Cayetano i Francisco per tornar-los els objectes personals de Paquirri”. Una notícia que acabaria amb la batalla entre mare i fill, almenys econòmicament parlant. És curiós, però, que Kiko hagi decidit precisament aquesta setmana treure a la llum l’empresa que acaba de crear, Kantora is mine (Cantora és meva). En aquesta pàgina web es podran comprar objectes de marxandatge amb el nom de la finca familiar de la discòrdia. Per què treure-ho ara quan la casa està a punt de vendre’s, llavors?

Caldrà esperar per veure si es confirma la venda de Cantora i el posterior repartiment dels beneficis.

Nou comentari