El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Isabel Pantoja, al metge per un atac de pànic: “Crits i ansietat”
  • CA

Julián Muñoz ha signat un contracte amb Telecinco que promet fer tremolar la família Pantoja. L’exalcade de Marbella protagonitza una docusèrie en la que traurà alguns dels detalls més íntims de la seva relació amb la cantant, amb Isabel Pantoja, a qui no li ha fet gens de gràcia assabentar-se de la notícia. Tots sospitaven que Isabel Pantoja patiria en conèixer aquest nou atac de l’ex, el que arriba en el seu pitjor moment. Mai no havia estat envoltada de tants problemes, el que ha provocat que la seva reacció no sigui gens positiva.

Des d’El programa de Ana Rosa, de fet, asseguren que l’artista ha necessitat atenció mèdica. Encara no se sap què explicarà exactament Julián Muñoz, però no serà fàcil per a Isabel reviure la relació, la ruptura i el pas per presó que va provocar. Afirmen que s’ha vist acorralada i que té por a què pot arribar a explicar Julián Muñoz: “Isabel va entrar en pànic quan va saber-ho i el seu germà va haver de trucar el metge de confiança perquè la cantant va començar a patir un atac d’ansietat molt fort. No parava de dir que no entenia què més li podia passar, que no pot més perquè se li acaba de morir la mare, no es parla amb el fill, està arruïnada i ara veu l’ex que surt a remoure coses”, ha assegurat Marisa Martín Blázquez.

L’època en la que Isabel Pantoja i Julián Muñoz sortien, va ser la pitjor per a l’artista. Ella va acabar ingressant a presó, uns anys que no pot evitar recordar sempre que veu l’ex: “Quan va saber que Julián parlarà a televisió va haver-hi crits, moments d’ansietat i una cosa que a ella l’afecta especialment… recordar el moment de la presó. El primer que va fer el germà va ser preocupar-se sobre si podran prendre accions legals davant d’aquesta docusèrie”.

La filla d’Isabel Pantoja va manifestar la seva preocupació quan va saber que Julián parlaria i va criticar-lo públicament: “No té molt de sentit que surti ara… La meva mare ho ha passat molt malament perquè des del primer moment en el que van començar a sortir junts, la premsa va atabalar-la. Per a ella tot va ser un calvari i ara ho haurà de remoure tot”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa