El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La presentadora Isabel Jiménez, embarassada del seu segon fill
  • CA

Isabel Jiménez s’ha acomiadat dels informatius de Telecinco, ja que agafa vacances fins a l’agost. La presentadora ha aprofitat per retrobar-se amb Almeria, on ha viatjat acompanyada del seu marit i el seu fill. Els paparazzi d’Europa Press l’han enxampat en una jornada de platja, el que revela la seva bona figura. 

Isabel Jiménez, a la platja d’Almeria / Europa Press

Unes imatges que són notícies perquè avui la revista ‘Semana‘ treu en portada una exclusiva sobre ella. Afirmen que Isabel estaria embarassada del seu segon fill, només 18 mesos després del naixement del petit Hugo.

“La periodista de 38 anys espera el seu segon fill. Una notícia que només han compartit amb una petita part del seu entorn. De fet la família i alguns amics eren els únics coneixedors. Encara no coneixen el sexe del bebè, però ella ja ensenya amb orgull l’ecografia que té guardada en el seu mòbil”, expliquen.

Isabel Jiménez, embrassada / Europa Press

La periodista està de pocs mesos encara, per la qual cosa encara no ho ha volgut fer oficial. De moment no s’ha pronunciat sobre la notícia de ‘Semana’, per la qual cosa haurem d’esperar per més detalls. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa