Isabel Díaz Ayuso esclata i lamenta la filtració de les fotos amb el nou xicot

La presidenta de la Comunitat de Madrid defensa l'anonimitat de la seva parella i critica la premsa rosa

Isabel Díaz Ayuso es convertia aquest dimecres en portada de les revistes del cor en haver estat enxampada de la mà d’un nou xicot. La presidenta de la Comunitat de Madrid té nova parella, un tècnic sanitari de 43 anys amb qui ha gaudit d’una escapada romàntica a Eivissa. Les càmeres de Lecturas els enxampaven i poc després començaven a filtrar-se detalls sobre la vida privada del nou, de qui ja se sap que està divorciat i que té tres fills.

Isabel Díaz Ayuso, enxampada de la mà d’un nou xicot / Lecturas

A la del PP no li ha fet gens de gràcia que la premsa del cor la faci protagonista, el que li ha donat ales per esclatar en l’última entrega de premis a la que ha acudit. Davant dels micròfons de Vanitatis, Díaz Ayuso ha denunciat l’assetjament que pateix: “No estic molt contenta amb el que ha sortit publicat. Ell no és una persona pública i vull mantenir part de la meva vida en la intimitat. Ara bé, sé que he d’assumir poder ser portada d’una revista del cor…”.

“El que vull deixar clar és que vaig viatjar com una turista més. Vaig fer cua per fer-me la PCR i vam agafar un cotxe per moure’s per allà. Ni porta d’autoritats ni res, com qualsevol persona del carrer. Trobo a faltar la meva vida normal d’abans, la meva manera de viure. Jo sóc molt normal i no m’agraden els privilegis, a més a més que del que tenia ganes era de posar-me les xancletes…”, reconeixia en unes declaracions informals davant la premsa.

Isabel Díaz Ayuso | Europa Press
Isabel Díaz Ayuso, en un acte oficial | Europa Press

Unes primeres paraules que arriben poques hores després de la publicació de la seva nova il·lusió, la que sembla que li costarà mantenir allunyada dels paparazzi.

Comentaris

    M'importa una merda 27/05/2021 11:01 pm
    M'importa una merda tot el que fan els famosets de merda de l'ermot central, ja en tinc prou d'haver-los de mantenir
    fat boy 27/05/2021 5:14 pm
    Que passa?. Es un moro?, o, pitjor encara, un catala?.

Nou comentari