El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Confessions íntimes d’Isabel Díaz Ayuso: adolescència complicada, divorci i maternitat
  • CA

Isabel Díaz Ayuso ha mostrat la seva cara més humana i desconeguda en una entrevista de Bertín Osborne. La presidenta de la Comunitat de Madrid ha parlat de la seva adolescència complicada, el divorci, la impossibilitat de ser mare i les crítiques constants que rep des que va començar a tenir més pes a la política espanyola.

Anem a pams. La del PP no ha obert les portes de casa al programa perquè diu que és “massa petita” i que no hi cabria tot l’equip. Confessa que no era bona estudiant: “A partir dels 12 anys vaig embogir, especialment amb les mates. Em despistava, l’adolescència em va perjudicar i vaig repetir curs. Vaig entrar en bucle i em van canviar d’escola. Tenia molts amics i sortia molt, no he descansat ni un moment”. Amb el seu pare, mort amb 68 anys, mai no va tenir una relació molt bona: “Ell era tan crític que no li sortia ser d’una altra manera amb els altres. Tenia una empresa que va fer fallida i ho va perdre tot el 2008. A casa només parlava de negocis i jo no volia saber res al respecte”.

Especialitzada en comunicació política, diputada a l’Assamblea i community manager del perfil del gos d’Esperanza Aguirre? “És una bajanada. Jo simplement vaig proposar que es creés un perfil per al seu gos perquè altres presidents estrangers ho havien fet, però van ser altres persones les que gestionaven aquell perfil”. Els líders del partit van confiar en ella i ara lidera a Madrid, però també rep crítiques ferotges i acusacions de feixisme: “Alguna cosa estaré fent bé“.

Isabel Díaz Ayuso va estar casada fa deu anys, però van acabar divorciant-se: “Ara bé, gairebé sempre he estat sola. He tingut alguna parella estable, però sempre he treballat molt i les meves parelles ho han acceptat. La meva vida no és rutinària i no poden dir que s’hagin avorrit”. Fa només un parell de setmanes, els paparazzi l’enxampaven a Eivissa amb un nou amor: “Un dia que surto i hi havia drons! Jo que em sentia tan lliure i sola… A mi els nois que m’agraden són de l’estil de Russel Crowe, fofisanos, algú que em faci millor persona i amb qui pugui gaudir de la vida”.

Molts li han preguntat si algun cop s’ha plantejat ser mare, el que ara respon: “Sóc una persona a qui li encanten els nens i sí que m’ho he plantejat. Per diferents circumstàncies no ho he fet… Però molts dels plans que he engegat com a presidenta de la Comunitat estan enfocats en millorar la vida dels més petits. Descarto ser mare soltera, si ho fes preferiria que fos amb algú. Però he de començar a assumir que potser no sóc mare mai i no passa res! Hi ha vegades que m’espanto perquè veig que aquesta etapa es tanca, però és el que hi ha. Tinc uns nebots meravellosos”.

Una Isabel Ayuso molt propera que s’ha entès d’allò més bé amb Bertín Osborne.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa