El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Isaac Torres cau a la temptació i és infidel a Lucía amb Bela
  • CA

Es veia venir. Isaac Torres -més conegut com a Lobo- ho negava i assegurava que estava enamorat de Lucía i que en aquesta edició de ‘La Última Tentación’ no li seria infidel, perquè l’estimava. Però les seves promeses han durat poc. Tan poc com els dies que ha trigat Bela en entrar a la casa on es trobava Isaac, separat de Lucía. Ella tenia clar que anava a buscar-lo a ell, ja que havien tingut una història d’uns dies en el passat. I al final, ho ha aconseguit.

Tot i que al principi els coquetejos de Bela no van poder amb Isaac, i fins i tot els dos amics van arribar a dormir junts la primera nit, sense que passés res. Però el moment clau va arribar quan Sandra Barneda va anunciar que només cinc dels sis residents de Vila Luna que tenien parella podien assistir a la foguera. Isaac va dir que ell confiava plenament en la seva parella, i que per aquest motiu ell acceptava quedar-se a Vila Luna.

Lobo i Lucía | Instagram Isaac Torres
Lobo i Lucía | Instagram Isaac Torres

Bela i Isaac es van quedar sols a la tarda quan els altres van marxar a la foguera. Van aprofitar aquest moment per a intimar, per a fer-se carícies i per a deixar-se portar. En el debat de ‘La Última Tenció’ s’ha descobert com va acabar l’apropament extrem d’Isaac i Bela. Va haver-hi petó i, a més… va ser el xicot de Lucía qui es va llançar als llavis de Bela!

Tot i que no es va veure res més, la presentadora Sandra Barneda va anunciar que aquella nit Bela i Issac van tornar a dormir junts!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa