El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Isa Pantoja revela la conversa que va tenir amb la seva mare el dia del seu aniversari
  • CA

Aquest dilluns, Isabel Pantoja complia 65 anys més sola que mai. La mala relació amb el seu fill Kiko Rivera i el distanciament amb la seva filla Isa Pantoja van fer que la cantant tingués l’aniversari més amarg de la seva vida. Un dia després, Isa Pantoja ha revelat a ‘El Programa del Verano’ que sí que va poder parlar amb la seva mare: “La vaig trucar i em va retornar la trucada. És de les vegades que més il·lusió m’ha fet poder tenir contacte amb ella. Li vaig dir que no podia creure’m que estiguéssim parlant…” , ha explicat.

Sembla que Isa Pantoja està disposada a fer tot el que estigui a la seva mà per a acostar-se a la seva mare i estaria planejant veure-la aviat: “Ara que hem parlat, estic pensant anar al seu concert”. Encara que Isabel Pantoja porta temps sense veure als seus néts, Isa assegura que el seu fill no s’ha oblidat de la seva àvia: “Alberto continua tenint present a la meva mare tot els dies i sé que recuperaran el temps”.

A més, Isa assegura que la conversa va ser tranquil·la: “Vam poder parlar de moltes coses i la vaig veure trista, però és el més normal perquè la situació que té és molt lletja”. Isa Pantoja ha llegit el bonic text que li va dedicar a la seva mare a Instagram i ha acabat amb unes boniques paraules cap a ella: “La meva mare és la meva mare i és l’única que tinc”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: No us fa vergonya publicar aquesta merda ? a agost 05, 2021 | 21:21
    No us fa vergonya publicar aquesta merda ? agost 05, 2021 | 21:21
    M'importa 333 cagarros el que facin o deixin de fer, el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, amb qui es barallen o es fan abraçades, el què mengen o deixen de menjar, si ploren o riuen, si porten tatuatges o no, si fan vacances o deixen de fer-ne, si les fan, on i amb qui les fan, si porten polls, puces o si tenen caspa, si van fluixos de ventre o van restrets, si s'han fet operacions d'estètica o no se'n pensen fer, si fumen amb pipa, cigars, cigarretes o no fumen, els esports que practiquen, els que els agradaria practicar i els que no pensen practicar mai, si són heterosexuals, homosexuals, bi, tri, plurisexuals, bicicletosexuals o practiquen la castedat. Així mateix, m'importa una muntanya de merda el que facin o deixin de fer, les seves famílies, els seus amics, els seus enemics, els seus veïns, els seus companys de programa presents, passats i futurs i, en resum, m'importa un oceà de merda el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si beuen alcohol o només beuen aigua, si van fluixos de ventre o van restrets, si es fiquen farina pel nas o per l'orella, si van en cotxe o van a peu, si es dutxen pel matí, per la nit, per la nit i pel migdia o no es dutxen mai aquells amb els quals s'enlliten o deixen d'enllitar-se, amb qui s'enllitaven o amb qui pensen enllitar-se, ells, tota la colla de paràsits que viuen a la nostra esquena pel fet de ser una colònia d'un país farcits de paios improductius que viuen de sortir a la tele

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa