El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Isa Pantoja revela on s’asseuran la seva mare i Kiko Rivera en el seu casament amb Asraf
  • CA

Després de la bomba informativa que va suposar l’entrevista que Jorge Javier Vázquez li va fer a Kiko Rivera, qui va acusar la seva mare d’haver “hipotecat” l’herència que li va deixar el seu pare, el torero Paquirri, el casament d’Isa Pantoja i Asraf pot ser una problemàtica trobada familiar per als Pantoja.

De fet, Isa Pantoja s’ha assabentat de tot el que ha sortit a la televisió dins de ‘La Casa Fuerte 2’, el reality de Telecinco. Per aquest motiu, Asraf i ella han tingut una conversa sobre com organitzaran als convidats del casament Ell té seriosos dubtes que Isabel Pantoja i el seu fill vulguin veure’s les cares després de les declaracions del DJ. Ella té més confiança: “Encara queden 6 mesos i es pot arreglar”.

Isa està segura que ni la seva mare ni el seu germà faltaran en un dia tan important per a ella, com és el seu casament al Marroc, però encara no té clar on els asseurà. “No ho he pensat, però estaran els dos amb mi a la taula presidencial, esclar”, ha dit, davant les preguntes de Sandra Barneda, que ja els ha avisat a tots dos que l’herència de Cantora és que el tema “del qual està parlant tota Espanya”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa