Isa Pantoja, preocupada per la mare: “Em fa por que no tingui ganes de viure”

La filla d'Isabel Pantoja ha concedit una entrevista molt dura en la qual parla sobre la guerra familiar

En plena guerra familiar, Isa Pantoja ha concedit una entrevista explosiva a Lecturas en la qual deixa clar que està realment preocupada per la salut mental de la seva mare. Recordem que la cantant es troba més sola que mai després que el seu fill Kiko descobrís que s’havia quedat amb part de l’herència del pare que no li corresponia. Tota aquesta polèmica va sorgir quan Chabelita estava concursant a La casa fuerte, un reality de Telecinco que ha sabut treure suc de la seva presència. Ara, un cop expulsada, ha parlat amb la revista per oferir la seva versió.

“No he parlat amb la meva mare des que he acabat el concurs. Té els seus dos telèfons desconnectats i el que no faré serà trucar al meu tiet. Sempre vas il·lusionada a casa de la meva mare, però dues hores després vols marxar. Les cortines sempre estan corregudes i els llums apagats perquè el meu tiet diu que és molt car. Tot plegat et consumeix”, revela la jove.

Isa Pantoja, protagonista de la portada de la revista ‘Lecturas’

Isa Pantoja està preocupada, ja que considera que no és normal que la mare s’hagi tancat en si mateixa i no vulgui parlar amb cap dels seus fills: “Jo sóc capaç de grimpar pel balcó per poder veure-la. La meva mare necessita un psicòleg. Em fa por que la meva mare no tingui ganes de viure”.

Una entrevista molt sincera en la qual Isa torna a col·locar el focus mediàtic en la mare, que només ha parlat amb la revista Semana per dir que té la consciència “molt tranquil·la”. Molts poden qualificar aquestes declaracions com un senyal que la guerra familiar està lluny d’acabar.

Nou comentari