El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Isa Pantoja plora desesperada en escoltar tot el que s’està dient de la seva mare
  • CA

Kiko Rivera, José Antonio Cales Rivera, Teresa Rivera… Excepte la pròpia Isabel Pantoja, tots els membres de les famílies Pantoja i Rivera parlen als mitjans de comunicació sobre la polèmica que va començar el fill de la cantant, i que enfronta mare i fill. Aquest diumenge ho ha tornat a fer la filla d’Isabel Pantoja, Isa Pantoja, que es troba concursant al reality ‘La Casa Fuerte 2’. La concursant assegura que el que més li importa ara és saber com està la seva mare, perquè s’imagina que deu estar “fatal”.

Jorge Javier Vázquez li ha dit que Isabel Pantoja no s’ha pronunciat sobre tot el que ha anat sortint. Tot i això, li ha comunicat que les informacions que arriben de Cantora és que “no s’està quedant de braços plegats, està recopilant informacions per donar la rèplica i està molt enfadada amb Kiko“.

També li ha explicat que qui ha tornat a parlar, de nou, ha estat Kiko Rivera després d’entrar en directe al programa de ‘Viva la vida’ per mostrar públicament el seu suport a la seva dona, Irene Rosales. El presentador, a més, li ha detallat que el Dj està tenint un acostament amb la família Rivera.

“Ell pot fer el que vulgui, però al meu entendre, després de tot el que fa, sembla que l’acostament ha arribat després de tot això. En aquest cas, i en tots, penso en la meva mare i en el que ha d’estar passant pel seu cap (…) Crec que la meva mare està fent bé no parlant. I sembla que el meu germà ha donat peu a tothom“, responia Isa.

Però quan Isa s’ha posat a plorar de valent ha estat quan ha vist les declaracions de Teresa Rivera al programa ‘Cantora: l’herència enverinada 2’ així com les d’un amic de Paquirri a ‘Sábado Deluxe’, on van parlar llargament de l’herència del torero, carregant fortament contra Isabel Pantoja.

Isa Pantoja plorant a ‘La Casa Fuerte 2’ | Telecinco

“Tu creus que és normal això? Tot el que està sortint? Perquè jo no ho veig normal. No és just. Si les coses s’han de fer es fan, però en un altre lloc. Estan removent el passat. Hi ha gent aquí que és que… Em sembla que… vaja… no em sembla normal. No em sembla normal el que estic veient”, deia Isa entre llàgrimes, enfonsada i defensant que això no hauria de fer-se en els platós de televisió.

 

“L’enemic ara és el seu fill, un fet que abans no havia succeït”, assenyalava Jorge Javier. “Aquesta situació no me l’esperava. Han tingut algun conflicte però mai han arribat a més. Aquesta baralla ve pels diners. No és per l’afecte, no és per l’afecte… Quan jo reclamava coses d’ella en les revistes parlava d’altres coses. Mai li he retret res perquè ella m’ha donat tot en aquesta vida i mai em posaria en contra d’ella”, ha argumentat la filla de la Pantoja. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa