Kiko Rivera va ser notícia la setmana passada per haver donat una dura entrevista a la revista ‘Lecturas’ on carregava contra la seva germana, Isa Pantoja, i revelava alguns episodis de la seva vida més íntima i privada. Posteriorment, i en veure les reaccions que havia causat l’entrevista, el DJ va demanar perdó.

Però sembla que la filla d’Isabel Pantoja no té suficient aquest perdó públic del seu germà. “M’ha costat bastant assimilar que el meu germà no m’estima”, ha començat dient Isa Pantoja en declaracions a ‘El Programa de Ana Rosa’, on treballa com a tertuliana.

Kiko Rivera i Isa Pantoja | Europa Pres
Kiko Rivera i Isa Pantoja | Europa Pres

“No em creu el seu perdó. I explico el perquè: des que dona l’entrevista fins que es publica passen uns dies, i ell podria haver-se adonat que s’havia passat, però no ho fa. Només és quan surt l’entrevista i tothom se li tira a sobre, i quan no el deixen entrar a ‘Secret Story’ i perd els diners, que demana perdó”.

“El meu germà ha demanat que no se li atribueixin adjectius com maltractador o racista, però es que només cal llegir l’entrevista que ha donat”, ha conclòs Isa Pantoja.

Nou comentari

Comparteix